Глория подложи закръглената Симона Загорова на тази диета и чудото стана!

Примата на поп фолка Глория със сигурност е една от най-добре изглеждащите певици у нас, макар че годините й са двойно повече от на някои нейни колежки. Всичко това обаче си има цената, а за Глория това са много лишения, тренировки и постоянни диети.

Към този начин на живот и строг режим на хранене тя привлече и щерка си Симона Загорова, а резултатите са очевидни. Красивата тийнейджърка години наред бе просто симпатично момиченце, наследило склонността към пълнеене от своята родителка. Погледнете я днес обаче - Симона Загорова се превърна в красив лебед. А "вина" за това има изцяло Глория.

[caption id="attachment_319717" align="alignright" width="277"]Глория Глория е истинската "виновница" за хубавото тяло на Симона Загорова[/caption]

Глория се посъветвала с диетолога си, който определил на Симона Загорова диетата чудо - с нея момичето отслабна с цели 15 килограма за по-малко от 10 месеца и продължава да е спазва всеки път, когато усети, че е наддала няколко килограма.

Самата диета, на която Глория подложи Симона Загорова се състои от няколко основни правила. Първото е, че най-стабилно се закусва сутрин, като под сутрин се има предвид часовете от 8 до 10 часа. Тогава Глория дава на Симона Загорова чаша кафе или чай без захар, плюс две сварени яйца и купичка кисело мляко.

Ако Симона не иска яйца, то тогава може да закуси препечена филийка хляб с малко сирене или шунка. Едва след час може да консумира някакъв плод, но да е в минимални количества.

За обед е препоръчителна голяма купа салата, подправена със зехтин и почти без сол, както и риба на скара, пиле на фурна или просто ястие от задушени зеленчуци, запечени с малко разтопен кашкавал. Пие се много вода пред целия ден, като самата Глория рядко си ляга, без да е пресушила поне 3 литра.

Вечерята е най-лека, като тогава Глория сервира на Симона Загорова само салата с риба тон например, или пилешка пържола от 200 грама, но само и единствено от бялото месо или филето на пилето. Десертът вечерта е напълно забранен, ако ще и да е плод.