Бориса Тютюнджиева успя: Шоуменът Андрей фалира!

Бориса Тютюнджиева успя: Шоуменът Андрей фалира!
4.7 (93.33%) 3 votes

Красивата манекенка Бориса Тютюнджиева разказа играта на шоумена Андрей Арнаудов

Ексцентричната моделка Бориса Тютюнджиева доказа, че не е лъжица за всяка уста. Знойната манекенка го показа безапелационно, като изпразни сметките на дребничкия продуцент Андрей Арнаудов.

Бориса Тютюнджиева успя и го стори

Бориса Тютюнджиева успя и го стори

Бориса Тютюнджиева не е от жените, които се съобразяват с каквото и да е положение, явно тя иска да гребе с пълни шепи от живота сега и на момента. И го прави, научи HotArena.net.

Без да мисли за утре и за после. Публична тайна е, че ТВ7, в която стартираха редица успешни проекти на продуцентите Андрей и Иван, като „Къртицата”, музикалното шоу „Музикална академия” и „Като две капки вода” се раздира от финансови проблеми, припомни Kluiki.bg.

Най-вероятно предаванията на двамата продуценти, въпреки че са вървежни и едни от най-гледаните, медията ще тропне кепенца от новия сезон през есента и шоумените ще трябва да търсят препитание в други телевизии.

Но това никак не смутило почивката на ексцентричната хубавица Бориса Тютюнджиева и тя си искала своето.

Андрей, като всеки влюбен мъж и то в доста по-младо гадже й угаждал във всичко. не само отмаряли в най-скъпарските хотели, ами и пазарували в най-луксозните магазини.

Двамата обиколили почти цяла Европа, като посещавали не само скъпи хотели и заведения, но и екстравагантни курорти. От което банковата сметка на Андрей застрашително удряла вече в опасния червен сектор.Фалитът на шоумена се вижда ясно като на длан.

Хонорарът му от последното издание на „Къртицата” се стопи като мартенски сняг за има-няма и месец, клатели глава приятелите му. Всеки, който поназнайва нещо за красивата манекенка е наясно, че тя не пуска поредната си „жертва” преди тотално да му е източила спестяванията му.

Е, поне на Андрей ще му останат прекрасните спомени….И ново попълнение в сметките му, тъй като ефирния дует с Иван отново ще превзема върхове и надяваме се, ще пълни джобовете на двамата таланти.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар