Слави Трифонов най-сетне се реши, чудото е факт!

Вероятността река Нил да замръзне, беше в пъти по-голяма от шанса заклетият ерген Слави Трифонов да предложи брак на дългогодишната си партньорка Мартина Огнянова. Чудеса обаче все още се случват и ето, че поредното от тях стана - Нил не замръзна, но Слави Трифонов наистина е поискал ръката на балерината.

За този уникален случай този път не съобщиха служители от "Шоуто на Слави", а самият Слави Трифонов, който се издаде като малко дете. Разкритието стана по време на поредния концерт на участниците във формата "Пеещи семейства", когато едни от изпълнителите успяха наистина да трогнат Слави Трифонов с любовта и здравата връзка помежду си.

[caption id="attachment_319732" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов сам се издаде, че е поискал ръката на Мартина Огнянова[/caption]

Тогава, в пристъп на умиление, Слави Трифонов заяви, че и той силно желае да има семейство, съпруга и няколко деца. Дори бил предлагал брак цели 3 пъти, но в крайна сметка така и не го огряло.

Точно тук лъсна истината. Защото Слави Трифонов наистина е предлагал брак в живота си, но не три пъти, а само два пъти - на първата си голяма любов психоложката Маги Ангелова и след това на своята беквокалистка Алекс Раева. За тези две предложения бе разказвал преди години самият Слави Трифонов в свое интервю по Би Ти Ви.

Третото предложение обаче бе пазено в дълбока тайна - поне досега. За всички е ясно, че след раздялата с Алекс Раева, Слави Трифонов дълго време живееше сам и измъчван от спомени. И не е имал сериозна връзка, докато в живота му не се появи Мартина Огнянова.

Варненската наследница безспорно е единствената, която успя да задържи Слави Трифонов до себе си толкова много време и тъкмо тя е жената, на която Дългия предложи брак за трети път.

Не е ясно кога точно е станало това, но ако съдим по трудния характер на Слави Трифонов и проверките, на които подлага приятелките си, може да съдим, че предложението е било не отдавна. Остава да се разбере какъв е бил отговорът на Мартина Огнянова, но ако той е положителен, едва ли ще чакаме дълго.