Биляна Евгениева засенчи Мара по лукс и разкош! (СНИМКИ)

Биляна Евгениева засенчи Мара по лукс и разкош! (СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Биляна Евгениева буквално е тънела в пари и охолство!

Биляна Евгениева засенчи зори прословутата с капризите си Мария по отношение на лукс и разкош. Манекенката, която направи най-голямата грешка в живота си, изневерявайки на милионера Христо Сираков, сега може да си „хапе задните части“, тъй като загубата й е наистина голяма.

Биляна Евгениева

Биляна Евгениева пръсна 200 000 за 4 месеца – дори Мара може да й завиди. Но, всичко свърши

Оказа се, че за нищо и никаквите 4 месеца, през които Биляна Евгениева се водеше годеница на Христо Сираков, тя е гушнала цифром и словом над 200 000 лева. Сума, която дори Мара Отварачката трудно вижда за толкова кратък период. Разбира се, това е било така, защото Христо Сираков и Биляна Евгениева са били още в процес на сваляне, а бизнесменът на практика й е „свалил“ и звездите от небето.

Едва два дни след прословутия конкурс, на който се гаджосаха, Христо Сираков заведе Биляна Евгениева на убийствено скъпа почивка в романтичната Флоренция.

Биляна в Италия с милионера Христо Сираков

Биляна в Италия с милионера Христо Сираков

Двамата отлетели натам с възможно най-скъпия полет и разбира се, отседнаха в 5-звезден хотел. За няколкото дни, прекарани във Флоренция, Биляна Евгениева напазарувала маркови дрехи на килограм.

Невярната годеница се глези в Тайланд

Невярната годеница се глези в Тайланд

Падаме си по златото и това е...

Падаме си по златото и това е…

Именно оттам й е годежният пръстен, обсипан с диаманти, за който Христо Сираков се изръси с над 30 000 лева, а след няма и месец, двамата направиха годежно парти, на което само една от бутилките синьо „Джони Уокър“ може да се закупи на цена от 800 лева.

Леле мале, като същинска принцеса...

Леле мале, като същинска принцеса…

Нямало е и ден, без Биляна Евгениева да не бъде отрупана с глезотии, подаръци, ултра скъпи козметични процедури и тем подобни, които започвали още от сутринта и свършвали късно през нощта.

Не на последно място Христо Сираков заведе Биляна Евгениева на двуседмичен тур из Истанбул, Катар и Тайланд, където двамата се глезили с нечувани за ушите на средния българин неща. Заради целия този разкош, Биляна Евгениева си вирнала носа дотам, че вече смело съперничела на ред богаташки половинки и дори смятала да задмине и лукса на Антония Петрова.

Да, но не! Глупостта на Биляна Евгениева я докара дотам, че приказката за нея не само свърши, но дори й излезе през носа. Сега хубавицата трябва да побърза да си намери друг богаташ, ако разбира се, не иска да се вози на метрото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Биляна Евгениева засенчи Мара по лукс и разкош! (СНИМКИ)”

  1. 1

    юли 10. 2014

    Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар