Певицата на народа Ивана най-после откри това, което търсеше

Любимката на българите Ивана дълго време страдаше, като постоянно се оплакваше по разни телевизионни формати, че не е открила все още мъжа на живота си.Любовта при мен не че я е нямало, по-скоро тя не се задържаше, обясни Ивана като гост на предаването на Кеворк Кеворкян.

[caption id="attachment_319761" align="alignright" width="300"]Разведен бизнесмен омагьоса Ивана Ивана загуби ума си по разведен бизнесмен[/caption]

Гласовитата певица Ивана копнееше да срещне този, който ще й предизвика онзи особен пеперуден трепет в стомаха, като на 17-годишна. Е, тя вече го намери, гласи най-прясната клюка. Родената в Айотос поп фолк дива от три месеца е неземно щастлива с новия си избраник, разбра Kluiki.bg.

Досега поп фолк певицата Ивана все излизала с мъже, с които връзките й траели от ден до пладне, най-много месец или в добрия случай до три. Мъжете се плашат от мен, а не знаят, че и аз мога да обичам. Парите не са важни, но по-добре е мъжът до тебе да е успял, за да не се страхува от една известна жена, повтаряла постоянно Ивана пред приятелки.

Този път обаче 45-годишната певица е убедена, че това е човекът, който е търсила цял живота. Мъжът е от Града на тепетата и е с пет години по-млад от Ивана. Има успешен туристически бизнес, два хотела и заведения на морето и в Банско. Двамата се срещнали в един от ресторантите му, където била поканена да пее и неусетно искрата на любовта припламнала.

Оттогава, вече три месеца певицата и бизнесменът са заедно, но тя от суеверие нито иска да му разкрива името, нито да го показва. Изпълнителката на „Магьосница” е убедена, че нещо ако почне да се афишира и се се показва, то бързо умира.

Ивана го разведе, злобно подмятали колежки в гилдията. Само че одумките на певиците не били истина, тъй като богаташът се е развел преди пет години, много преди да се загаджи с чалгаджийката. Проблем във връзката съществувал, но бил съвсем друг. Момчетата на богаташа от първия му брак не одобрявали новата изгора на баща си.

Те не били и фенове на лекия жанр и не харесвали Ивана. Затова засега двамата я карали по-кротко и не планирали да заживеят под един покрив. Срещали се навън. Но Ивана толкова била хлътнала по новия си, че била готови за зареже кариерата си, за да е по-дълго с него, гласи буревардната мълва.