Поп фолк певицата Ивана най-после си намери майстора!

Поп фолк певицата Ивана най-после си намери майстора!
2.8 (56%) 5 votes

Певицата на народа Ивана най-после откри това, което търсеше

Любимката на българите Ивана дълго време страдаше, като постоянно се оплакваше по разни телевизионни формати, че не е открила все още мъжа на живота си.Любовта при мен не че я е нямало, по-скоро тя не се задържаше, обясни Ивана като гост на предаването на Кеворк Кеворкян.

Разведен бизнесмен омагьоса Ивана

Ивана загуби ума си по разведен бизнесмен

Гласовитата певица Ивана копнееше да срещне този, който ще й предизвика онзи особен пеперуден трепет в стомаха, като на 17-годишна. Е, тя вече го намери, гласи най-прясната клюка. Родената в Айотос поп фолк дива от три месеца е неземно щастлива с новия си избраник, разбра Kluiki.bg.

Досега поп фолк певицата Ивана все излизала с мъже, с които връзките й траели от ден до пладне, най-много месец или в добрия случай до три. Мъжете се плашат от мен, а не знаят, че и аз мога да обичам. Парите не са важни, но по-добре е мъжът до тебе да е успял, за да не се страхува от една известна жена, повтаряла постоянно Ивана пред приятелки.

Този път обаче 45-годишната певица е убедена, че това е човекът, който е търсила цял живота. Мъжът е от Града на тепетата и е с пет години по-млад от Ивана. Има успешен туристически бизнес, два хотела и заведения на морето и в Банско. Двамата се срещнали в един от ресторантите му, където била поканена да пее и неусетно искрата на любовта припламнала.

Оттогава, вече три месеца певицата и бизнесменът са заедно, но тя от суеверие нито иска да му разкрива името, нито да го показва. Изпълнителката на „Магьосница” е убедена, че нещо ако почне да се афишира и се се показва, то бързо умира.

Ивана го разведе, злобно подмятали колежки в гилдията. Само че одумките на певиците не били истина, тъй като богаташът се е развел преди пет години, много преди да се загаджи с чалгаджийката. Проблем във връзката съществувал, но бил съвсем друг.
Момчетата на богаташа от първия му брак не одобрявали новата изгора на баща си.

Те не били и фенове на лекия жанр и не харесвали Ивана. Затова засега двамата я карали по-кротко и не планирали да заживеят под един покрив. Срещали се навън. Но Ивана толкова била хлътнала по новия си, че била готови за зареже кариерата си, за да е по-дълго с него, гласи буревардната мълва.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар