Русата Златка бясна на Георги: Вместо да мълчиш, да беше направил нещо

Русата Златка бясна на Георги: Вместо да мълчиш, да беше направил нещо
5 (100%) 2 votes

Русата Златка побесня от поведението на своя любим по време на едно от най-големите унижения в живота й!

Русата Златка остана бясна от пасивното поведение на Георги Валентинов по време на публичното й унижение в местен манастир. Райкова бе изгонена най-брутално от български монаси, както писа Skandalno.net сутринта. Причината се корени в нейната рокля, която не била подходяща за манастир. Златка и Георги искали само да се помолят малко, тъй като минавали по този път. Това обаче им е било отказано заради визията на манекенката. Вместо да я защити като мъж, ММА боецът приел безмълвно решението на монасите, което не се приело никак добре от половинката му, научи Kliuki.bg.

Русата Златка бясна от поведението на Георги

Русата Златка бясна от поведението на Георги

„Защо не ме защити пред тия? Не виждаш ли, че ме унизиха. Трябваше да направиш нещо, все пак си моят мъж.“ – негодувала Русата Златка.

Оправданието на Георги Валентинов е било, че не искал да вдига скандали с божи служители, тъй като той самият бил ревностен християнин. Като цяло спортистът изобщо не си пада по скандалите и това може да бъде една от проблемните му черти в характера за Русата Златка, защото блондинката много държала мъжът до нея да бъде дързък и несъобразяващ се с околните, когато бива нападан. Същността на Жоро е малко по-различна, въпреки че е ММА боец. Той не обича много да се замесва в конфликти, което в случая е вбесило Златка Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Русата Златка бясна на Георги: Вместо да мълчиш, да беше направил нещо”

  1. Име (задължително)

    юли 10. 2014

    E ако е вярно,много ясно,че ще я изгонят.Тя по Острова на изкушението,пъшкаше,охкаше с женен мъж,после ходи на манастир,или си е казала „тези не гледат тв“ да-бе-да и то даже с къса поличка,ей фиуууууу,къде си тръгнало бе моме,отиваш манастир,не в джип,не бъркай едното с другото.А относно нейния,ами мн ясно,че няма да направи скандал,понеже е съгласен с монасите

Добавете коментар