Прекрасното семейство на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин взриви мрежата!

1

Алекс Сърчаджиева, Иван Ласкин и децата им са истинска наслада за окото!

Невероятното семейство на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин взриви мрежата от лайкове и коментари след няколкото снимки, които чаровната Алекс публикува в профила си във Фейсбук. Фотосите са от морето, където те забегнаха преди дни заедно с децата си – малката сладурана София и щерката на Иван Ласкин Люба.

Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин
Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин на море с двете си щерки

За разлика от някои твърде преекспонирани в медиите „звезди“, Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин не хванаха самолета за Бора Бора, Малдивите или Бог знае къде, а предпочетоха родното Черноморие, където отдъхват съвсем спокойно – без излишен лукс и разточителство.

Само по лицата им обаче може да се установи, че скромната им наглед ваканция, е далеч по-щастлива и незабравима от тази на куп „едноименни“ певици, позиращи с „патешки муцуни“ за селфи, пък дори и от другия край на света.

Очевидно Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин прекарват незабравими мигове далеч от хаоса на големия град. А най-голямото им щастие са двете очарователни момичета Люба и Софи. Люба е дъщеря на Иван Ласкин от предишната му съпруга, но отношенията й с Алекс Сърчаджиева явно са повече от приятелски. Близки до тях коментират, че двете са почти като сестри – още повече, че красивата и младолика Алекс наистина може да мине за набор на Люба.

Малката София е истински сладур!
Малката София е истински сладур!
Ласкин с голямата си щерка Люба
Ласкин с голямата си щерка Люба

И тримата обаче – Люба, Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин са отдадени повече от всичко на малкото човече Софи, което се скъсва да тича по плажа и да се „бори“ с вълните.

Люба и Алекс Сърчаджиева изглеждат като сестри, а малкото човече е приказка
Люба и Алекс Сърчаджиева изглеждат като сестри, а малкото човече е приказка
Най-сладките целувки!
Най-сладките целувки!

Малката сладурана е отдала кожата на чаровната Алекс Сърчаджиева и буквално е „задигнала“ широката й слънчева усмивка. Безспорно щерката на Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин си спечели най-много фенове във Фейсбук като най-голямата от тях е актрисата Виолета Марковска. Тя директно се наточи да „изяде“ хлапето, а Алекс веднага отвърна на закачката: „На фурна с картофки…“.

В крайна сметка Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин за пореден път доказват, че са едно наистина сплотено и щастливо семейство. И показват „среден пръст“ на всички завистници и клюкари, чудещи се как да ги омаскарят.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Mario Borisov казва

    MNOGO STE GOTINI,ESTESTVENI BEZ FALSH,SNOBARIA I LIZEMERIA-NE SPIRAITE DA STE SEBE SI I SE OBI4AITE

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.