Ивайло Захариев и съпругата му - красивата Миряна Захариева, станаха водещи на прекрасно събитие, а това е именно сватбата Йоана Георгиева!

Всъщност за Миряна се знае твърде малко, освен че сключи брак и има дете от известния млад актьор и звезда от успешния филмов проект на БНТ "Под прикритие" - Ивайло Захариев. Двамата се запознали покрай това, че посещавали една и съща църква и така искрата между тях пламнала и се превърна в прекрасен романс. Днес те са горди родители на своя първороден син.

[caption id="attachment_319825" align="alignright" width="235"]Ивайло Захариев и хубавицата Миряна бяха водещи на прекрасен празник Ивайло Захариев и хубавицата Миряна бяха водещи на прекрасен празник[/caption]

Сестрата на Миряна - Йоана, наскоро също направи своя църковен брак, защото гражданският е факт от една година вече, както писаха и "24 часа". Младоженецът е Иван Лилов и е част от мъжкия ни национален отбор по баскетбол. Церемонията по бракосъчетанието на Йоана и Иван Лилови се осъществи край град Троян, с много гости - близки, приятели, роднини и мнозина от колегите на Иван от националния ни баскетболен тим, разбра Kliuki.bg.

[caption id="attachment_319827" align="alignleft" width="300"]Йоана сключи брак с баскетболиста Иван Лилов Йоана сключи брак с баскетболиста Иван Лилов[/caption]

И всичко това бе допълнено от прекрасните водещите на целия празник - младото семейство Ивайло и Миряна, които са една прекрасна двойка и талантливи млади хора.