Алисия бясна: Ники Михайлов си прави оглушки за сватба!

Алисия бясна: Ники Михайлов си прави оглушки за сватба!
4.5 (90%) 4 votes

Алисия направо се е взривила от ярост, не се трае

Поп фолк дивата Алисия е готова да изрови света от яд, тъй като не е получи това, което отдавна очаква от вратаря Ники Михайлов. Бившата на ритнитопковеца Валери Божинов и настояща на футболиста Ники и тази година ще се прости със сватбените камбани.

Алисия все още се надява Ники Михайлов да я направи своя съпруга

Алисия все още се надява Ники Михайлов да я направи своя съпруга

Алисия много иска да се види булка. Когато ходим на шопинг, все я влече към сватбените одежди. Мъка й е, че любимият й мъж не е предложил сърцето си и заветния пръстен,но явно не е готов на решителната крачка, гадаят приятелките й.

Обичта на Алисия и Ники Михайлов премина няколко бурни периода. Татуираният хубавец не е от верните, обича да се забавлява и не отказва компанията на готини мацки. Няколко набедени претендентки за леглото на националния ни вратар са категорични, че той ги е вкарал там след упорито преследване, припомня Kluiki.bg.

Наистина някои от клюките за успешните му финтове се оказаха верни, други просто останаха недоказани. Но че Ники Михайлов не е от кротките мъже го знаят не само неговите приятели. Вратарят обаче има една много хубава черта, която споява съвместният му живот с Алисия.

И това е, че Ники Михайлов е невероятно силно привързан към Валерко-младши, а и хлапакът изпитвал силни чувства на обич към заместника на баща си.

Ники Михайлов боготворял хлапето и му угаждал във всичко. А пък Валерко непрекъснато подбутвал майка си да стане съпруга на Ники и двамата скоро да му подарят братче или сестриче.

Детските откровения силно разстроиха родителката му в последната й телевизионна изява, но смутената Алисия успя да прикрие сълзите си и да се измъкне умело от неудобните въпроси на синчето си в тв студиото.

Алисия му е удобна, изпълнява прищявките му и го глези като римски император, недоволстват близки до звездата. Затова и Ники Михайлов си правел оглушки за нещо по-сериозно и твърдял, че един подпис не значи нищо.

Двамата с поп фолк дивата делят един покрив вече четири години, но Алисия е силно разтревожена да не се повтори сценария с бащата на детето й. Валери.-старши също не направи Алисия своя законна половинка, припомнят паметливи.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Алисия бясна: Ники Михайлов си прави оглушки за сватба!”

  1. Desi Denis

    юли 11. 2014

    Niki, Alisia ti e Kasmeta , ne q Izpuskai ! Tq e perfektna , rodeni Ste edin Za drug ! Ami az q chakam svatbata Kraq na septemvri

Добавете коментар