Мика Стоичкова трогна мнозина с партито по случай своя голям празник, а именно рождения си ден! Тя организира благотворителен концерт, на който участваха някои от големите ни музикални имена!

За разлика от повечето известни личности, Мика Стоичкова реши партито по случай нейния рожден ден да има благотворителен характер. Щерката на Камата вчера навърши 26 години в нощния клуб Quuen Platinum, където бе организирала специална благотворителна вечер, научи Kliuki.bg. На партито се състоя концерт от известни изпълнители, които лично Мика бе помолила да участват безплатно. Средствата ще послужат за закупуване на чисто нова апаратура за хемодиализа на местна болница. На сцената в подкрепа на каузата излязоха Сантра, Михаела Филева, Рафи, Кристо, Жана Бергендорф и още много други.

[caption id="attachment_319842" align="alignright" width="300"]В тази компания Мика Стоичкова отбеляза своя рожден ден В тази компания Мика Стоичкова отбеляза своя рожден ден[/caption]

Веднага след концерта, доволна от себе си, че е направила една добрина, Мика Стоичкова продължи да се запива с гореспоменатите звезди чак до зори. Единственото нещо, което й помрачи настроението донякъде, бе смс-ът от бившия й възлюбен Иво Аръков, който не забрави да й честити празника. Думите му обаче са разчувствали доста Мика, която известно време след това се е била затворила в тоалетната, разкриват очевидци.

Все пак подобен рожден ден рядко се среща. Малцина са тези, които жертват собствения си празник, за да помогнат на другите. Затова Мика Стоичкова заслужава похвала, че е обединила своя рожден ден с благотворителна кауза. По този начин е накарала и доста повече хора да се появят на партито и съответно да оставят своите помощи за каузата.

За визията си на партито Мика Стоичкова се е доверила на професионалисти. Прическата й е била направена в студио "Цветна", както тя самата сподели. Роклята й пък е специално закупена от Маями за този случай. По всичко изглежда, че известната футболна щерка се е забавлявала много на своя личен празник.