Уникално отслабване: Злато при сваляне на килограми

Уникално отслабване: Злато при сваляне на килограми
5 (100%) 1 vote

Злато помага за премахване на килограми – това се случва само в Дубай, където за втора поредна година се провежда уникалното състезание за отслабване!

По този нестандартен начин властите в Дубай се опитват да стимулират жителите си към отслабване, по-здравословен живот и по-активни занимания.

Инициативата е организирана от местните власти за втора поредна година. Конкурс за хора с наднормено тегло, в който могат да се включат хора  от различни възрасти или националност, с цел мотивиране да се справят с повечкото килограми. А мотивацията е наистина сериозна – наградата е в злато.

Дубай предлага невероятен стимул за да се отслабне

Дубай предлага невероятен стимул за отслабване

За всеки свален килограм от теглото си те ще получат по един килограм злато, като конкурсът продължава два месеца, пишат и в изданието „Профит“, и всеки участник трябвало да свали минимум два килограма за този период време от 15 юли до 15 септември.

Явно през 2013 година състезанието е имало своя успех, след като сега се повтаря тази нестандартна инициатива, припомня Kliuki.bg.

Злато е награда за свалени килограми

Злато е награда за свалени килограми

А раздаденото злато за миналата година надхвърля впечатляващата стойност от 540 хиляди долара. Определено скъпо струва да се слабее в Дубай, но пък каква по-добра мотивация. Там населението може би няма много проблеми след като държавата до толкова е уредила всичко, че сега ги стимулира финансово, за да изглеждат по-добре – късметлии. Нека си помечтаем, че един ден и при нас, в България, ще бъде така! А дотогава желаещите да опитат хем да отслабнат, хем да спечелят нещо, знаят накъде да поемат вече – дестинацията е Дубай.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар