Ивана е просто на седмото небе, тъй като след толкова години тя най-после успя да срещне своята голяма любов! Певицата е много изненадана, тъй като 45 не е най-популярната възраст за това, но тя успя!

Ивана го направи! 30 години любовен живот бяха необходими на певицата за истинската любов. Най-после я откри и макар да е на 45 години вече, Ивана счита, че по-влюбена през живота си не е била. За въпросния господин се знае изключително малко, тъй като самата певица крие самоличността му, но слуховете са, че е по-млад от нея и има частен бизнес. Всъщност тези характеристики вече станаха традиция при всички фолк певици, както се вижда от Мария, Малина, Глория и много други.

[caption id="attachment_319938" align="alignright" width="300"]Ивана най-после изпитва любовта, която търсеше толкова години Ивана най-после изпитва любовта, която търсеше толкова години[/caption]

"Може би ще прозчуви банално, но такъв мъж досега не съм имала. Това е голямата ми любов в живота, сигурна съм. Цял живот го търся и накрая започнах да губя надежда, но все пак успях, срещнах го. Наистина не съм предполагала, че истинската любов ще ме връхлети на тази възраст. Аз съм жена, която вярва, че всеки човек има своя половинка някъде там. Е, на мен ми трябваха 45 години да я срещна." - споделя Ивана за Kliuki.bg.

Фолк дивата доста изстрада в любовта дотук и затова сега е толкова щастлива. Както тя многократно е казвала, мъжете в живота й са едно голямо разочарование. Преди около 20 години тя се омъжи за свой приятел, след което се разведе много бързо. Плод на този брак е щерка й Теодора, която днес е по-красива и от майка си. След това славата на "Пайнер" я погълна и Ивана се впусна в множество авантюри, но нито една от тях не завърши благополучно. Певицата много се надява и вярва, че този път ще бъде завинаги. Да видим!