Ева Мендес е безкрайно щастлива и очаква големия ден!

Красивата Ева Мендес скоро ще има бебе, това се съобщава и от изданието US Weekly и от българския "Дневник", бащата е Райън Гослинг. Популярната хубавица очаква дете от холивудския актьор, а според приближени събитието се очаква да е скоро, тъй като красивата бъдеща мама е вече в седмия месец.

Райън Гослинг - номиниран за престижни награди с много свои роли и седем години по-голямата от него, но много привлекателна актриса Ева Мендес са заедно от почти  три години.

[caption id="attachment_319948" align="aligncenter" width="300"]Красивата Ева Мендес скоро ще има бебе Красивата Ева Мендес скоро ще има бебе[/caption]

Това ще бъде първа рожба и за двамата родители. Райън е идол за много девойки по света, а с ролите си в кино проекти като "Тетрадката" го направиха звезда на холивудското и на независимото кино, което е истинско постижение. Талантът и чарът на момчето са видими и той определено има голямо бъдеще в киното, счита Kliuki.bg.

[caption id="attachment_319950" align="aligncenter" width="300"]Ева Мендес очаква дете от по-младия си приятел и колега Райън Гослинг Ева Мендес очаква дете от по-младия си приятел и колега Райън Гослинг[/caption]

А в личен план ще видим как ще се развият отношенията му с изкусителката Ева Мендес, но пък сега им предстои най-вълнуващият момент в живота на човек - появата на малко същество, което е твое дете и ти ще се грижиш за него. На младото семейство пожелаваме здраве и късмет, както и едно здраво детенце.