Стартира кауза в помощ на Преслава: DMS Preslava!

Стартира кауза в помощ на Преслава: DMS Preslava!
4.3 (85%) 4 votes

Фенове организираха новата кауза в помощ на певицата Преслава!

Фенове организираха кауза в помощ на певицата Преслава. Тя се разпространява в интернет, предимно във Фейсбук, и носи името DMS Preslava. Целта на „благотворителната“ мисия и да събере повече гласове в подкрепа на Преслава и идеята тя да напълнее.

За никого не е тайна, че почитателите на Преслава дори се изплашиха от болезнения вид, който певицата е придобила след няколко години глад. Преслава изглежда без никакъв тонус и енергия, кожата й е посивяла и изтъняла, лицето се състои само от скули, а за тялото не искаме да коментираме – грозната кокалеста гледка „удря“ от всичките й снимки.

Преслава

Преслава плаши дори най-верните си фенове с изпосталялия си вид

Затова зевзеци решиха да стартират „хуманна мисия“ с цел Преслава да заприлича отново на човек като качи някое и друго килце върху тялото си. Дали певицата ще послуша симпатизантите си обаче, това е друг въпрос.

Припомняме, че проблемите на Преслава с теглото започнаха преди години, когато тя наистина имаше нужда от отслабване. Преслава беше прехвърлила цели 70 килограма и изглеждаше откровено зле на снимки и на камера.

Тогава тя се зае да отслабне като изключи напълно месото от менюто си. Вече втора година Преслава е забравила вкуса на мръвките и твърди, че се чувства повече от прекрасно. Проблемът обаче е, че тя започна да се отказва и от други неща като най-важното от тях е здравословното хранене.

Преслава все по-често гладува като кара само на вода, фрешове и… слънчева светлина, разкриват нейни приятелки. „Започнахме да се притесняваме и дори я бъзикаме, че вече не е човек, а цвете. Няма как да живееш на фотосинтеза, това не е нормално. Ако качи поне 5-6 килограма, тя наистина ще изглежда далеч по-добре и най-вече по-здрава“, коментират близки до Преслава.

Лошото обаче е, че досега поне Преслава не иска и да чува съветите, които всички й дават относно теглото й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Стартира кауза в помощ на Преслава: DMS Preslava!”

 1. Nikolai Atanasov

  юли 13. 2014

  Тая май е от простите жени.

 2. Veska Lazarova

  юли 13. 2014

  taq nqma kakvo da qde li ta startira kauza v neina pomo6t?

 3. Emille Boev

  юли 13. 2014

  СЪРДЕТЕ СЕ НА МЕРИ ИГНАТОВА! КОГАТО ТЯ ВИДЯ ПРЕСА НА КОЛЕНЕТЕ НА ПЕТКО, РЕЧЕ: "ДЕБЕЛАНА!" И ОТ ТОГАВА СЕ ЗАПОЧНА….

Добавете коментар