Венета Райкова се готви за конкурентна война с Гала

Венета Райкова и Гала ще се конкурират за зрителския интерес на телевизия Би Ти Ви. Дали ще очакваме удар под кръста или двете блондинки, които имат немалък стаж на синия екран ще го играят честно и спортсменски, тепърва ще видим.

[caption id="attachment_319977" align="alignright" width="300"]Венета Райкова и Гала ще се конкурират от есента Венета Райкова и Гала ще се конкурират от есента[/caption]

Засега Венета Райкова е на етап преговори с продуцентите на една от най-големите телевизии в родния ефир, разбра HotArena.net. Вече не е тайна, че „Горещо” и устатата му водеща няма да ги има от новия сезон по Нова телевизия.

Лоши времена настъпват за Венета Райкова, пророкуват близки до тв звездата. Но нещата не са толкова драстични, според други, близки до средите на гилдията.

Блондинката обмисля няколко варианти за бъдещето си.Тя притежава собствена продуцентска къща, която заради работата си не е развила напълно. След като потръгне, скандалната водеща може спокойно да стане автор и водещ на следващите си предавания, научи Kluiki.bg.

Венета Райкова дори имала идея да предложи съдружие на сегашните си работодатели от „Телеман”, с които да осъществява общи проекти. Ако замисълът й се изпълни, русокоската вече няма да разчита само на едната заплата от телевизията. План Б за Венета Райкова бил да води сутрешно предаване в Би Ти Ви, което да се конкурира по рейтинг с това на Гала „На кафе”.

Друга клюка гласи, че русата фурия може да прави предаване, подобно на „Горещо”, което да е на екран веднъж в седмицата, ако се договори с шефовете на най-голямата телевизия от есента. Рейтингът на предаването й „Горещо” се срина и отиде в кота нула заради новата мода, твърдят от бранша. Вместо да продължи да кани известни лица от родния хайлайф, Венета потърси за събеседници ясновидки, екстрасенси, ходжи, които разваляха черни магии, пророкуваха за тежки прокоби и предвещаваха катаклизми.

В най-успешните си години „Горещо” задържаше зрителския интерес с провокации и с неудобните въпроси на водещата. После Венета смекчи тона си и залитна по окултното, а интересните светски персони отказваха да й гостуват.

После луфта се запълни от „Поверително от NL”, което обра зрителския интерес в най-гледаното време. А заради ниския рейтинг „Горещо” бе изместено в негледаем час около полунощ.Въпреки че и таблоидното предаване на манекенката Николета Лозанова вече е история, то изигра ролята на сатрап за Венета Райкова.

От есента, ако новото предаване на Венета Райкова се превърне в конкуренция на Гала, зрителите ще решават кое от двете ще е по-вървежно.