Поп фолк певицата Алисия не може да се отърве от кошмар

Поп фолк дивата Алисия си е наумила, че нещо във фейса не й е както трябва и непрекъснато го подлага на корекции. Бившата на футболиста Валери Божинов все не успява да се добере до заветния олтар с любимия мъж, затова е решила, че проблемът е в лицето й.

[caption id="attachment_319980" align="alignright" width="300"]Алисия има многобройни корекции по себе си Алисия има многобройни корекции по себе си[/caption]

Нито Валери Божинов, от който си има пък малкия Валерко, нито настоящия й любовник Ники Михайлов не й предложиха заедно да чуят сватбения марш.

Алисия силно е разтревожена от този факт и за да й се изпълни все пак копнежа, е взела следното решение: няколко пъти в годината да се подлага на манипулации. Певицата е убедена, че природата не е била особено щедра към нея и затова се надява чудото да сторят разкрасителните операции.

Затова тя наскоро премахна една грозно стърчаща бенка от лицето си, която все не успявала да прикрие с грима, забеляза HotArena.net. Манипулацията е изключително рискова, но певицата я е направила в известна частна клиника, научи Kluiki.bg.

Родената в Ихтиман, по паспорт Ася Дойчева и по-известна като Алисия, има още няколко подобни образувания, на които също им е „вдигнала мерника”.

Алисия не може да бъде провокативна и дръзка, както някои от колежките си, но може и го прави – смело коригира несъвършенствата по лицето и тялото си. Преди известно време тя повдигна брадичката си, припомнят паметливи. Много от местата по нея вече не са автентични, а моделирани от ръката на пластичните хирурзи.

Но дали с това ще съумее да задържи шавливото си гадже и да го направи свой съпруг ни е трудно да гадаем. Факт е обаче, че след поредните корекции физиономията й изглежда шокиращо.

След последните й участия феновете й здраво са се уплашили от това, което самата Алисия си причинява.

Иначе поп фолк дивата също има с какво да се похвали. Страхотното й тяло, плод на много потене във фитнес залите е постижение, което донякъде отвлича погледа от кошмара на лицето й.