Венцислава на Илия Павлов вдигна традиционна сватба (СНИМКИ)

Венцислава на Илия Павлов вдигна традиционна сватба (СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Наследницата на Илия Павлов позволи на благоверния си да се снима под полата й

Ако Илия Павлов беше жив, щеше да вдигне сватба като от приказките на първородната си дъщеря. Съпругата му Дарина обаче даде всичко от себе си, за да не го изложи – Венци със сигурност се е чувствала като принцеса в този единствен по рода си ден!

Вместо в родината, с която връзките стават все по-тънки, дъщерята на Илия Павлов се врече на своя избраник във Вечния град, научи kliuki.bg. Дарина – палавата милионерша гледа на Венцеслава като на свое дете, затова и не пестила нито евро за празника продължил три дни.

Дъщерята на Илия Павлов се омъжи

Дарина не посрами Илия Павлов вдигна сватба три дни и нощи, според обичая в кралските фамилии

Младоженците поканили „само” 150 души, предвид познанствата и бизнес контактите на фамилиите, но пък решили да спазят куп ритуали. Палавият зет на Илия Павлов очевидно много се е забавлявал на собствената си сватба. Макар че е тежък бизнесмен и дори собственик на печеливша компания в Дубай си позволил доста волности.

Венци на Илия Павлов се омъжи

Палавият зет на Илия Павлов си показа мурафетите във Вечния град

Избраникът на Венци предизвикал артистичната си тъща със снимка изпод полата на булката, писа „Телеграф”. Съпругата му обаче не изглежда никак сърдита.

Освен млада, влюбена и заможна, Венци със сигурност не се съмнява в почтеността на съпруга си. Някои могат да го набедят за зестрогонец, но има доказателство за противното.

333333(8)

222222(11)

И Клуни на сватбата на Венци

И Клуни на сватбата на Венци

Мъжлето й не само не ламти за парите й, но и тя се е оказала в положението на служителката, която спи с шефа. Венцислава се запознала се мъжа си, защото започнала работа в компанията му в Дубай.

Никой не знае къде ще е меденият месец на двойката, но щерката на Илия Павлов ще свие семейно гнездо в емирството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар