Боряна Боянова е неудържима – пообра се, но специалното отношение към „бившата” продължава

Боряна Боянова продължава да е свекърва – мечта, но за бившата си снаха. Майката на Коко Динев приюти поредния рожден ден на любимката си и пет пари не дава кого може да засегне, видя kliuki.bg.

Макар Анелия да празнува на големия Първи юли, „мама” не пропусна да отбележи личния празник на фаворитката си. Отношенията между двете й снахи се цивилизоваха, Емилия е „повишена” на ниво „приятелка на „Кошарите”, но на всички е пределно ясно коя от жените на синчето й е на сърцето на Боряна Боянова.

[caption id="attachment_320034" align="aligncenter" width="225"]Боряна Боянова почете Анелия За любимката на "мама"[/caption]

Боряна Боянова почете Анелия Майката на Коко Динев изглежда не взима на сериозно мераците на Анелия да свие гнездо с министерския син. То Долорес Арсенова не горяла да даде благословия на синчето си Калоян, затова и певицата не прекъсва връзката си с другата баба на Ивон.

[caption id="attachment_320037" align="aligncenter" width="225"]Боряна Боянова почете Анелия Колко е пораснала Ивончето![/caption]

[caption id="attachment_320038" align="aligncenter" width="225"]Боряна Боянова почете Анелия Заведението в услуга и на сватята[/caption]

Боряна Боянова обаче не прави дребни сметки и за пореден път показа щедрост към скъпото си Нели. Разтропаната дама отвори широко портите на семейното заведение и спретна женско парти за рожденицата, сватята и внучката, макар и на патерица.

Емилия може да се утеши с публични признания от Коко, живот на принцеса и скъпи проекти. На нейна страна си има дядо Иван, който обожава детето й. За Анелия и Ивон остават щедрата издръжка и всеотдайната Боряна Боянова.