Благой Георгиев награби Николета пред очите на Валери Божинов!

Николета Лозанова явно не страда много от факта, че предаването й "Поверително от NL" приключи безславно, а самата тя бе уволнена от ТВ7. Съпругата на Валери Божинов го удари на живот по родното Черноморие и то в компанията на цели двама мъже - благоверният й и скандалният Благой Георгиев.

[caption id="attachment_320070" align="alignright" width="300"]Николета Николета Лозанова и Благо Джизъса явно си правят взаимен пиар /колаж: HotArena.net/[/caption]

Благо Джизъса е решил да затвърди позициите си на патологичен женкар като не пропусна да намачка Николета Лозанова пред очите на Валери Божинов. Снимките, които самата Николета публикува в профила си в Инстаграм, са повече от красноречиви, а самата тя очевидно си умира от кеф, че я глезят не един, а двама мъже.

От фотосите, постнати в Инстаграм личи, че Николета Лозанова вероятно е била поканена на рекламно парти или поредния конкурс, организиран от Кока-Кола. Тъй като на всички снимки тя е облечена в доста провокативна изрязана туника с логото на компанията, а в ръцете й има найлонова торба със същия надпис.

[caption id="attachment_320072" align="aligncenter" width="298"]Най ми е добре с двама мъже... Най ми е добре с двама мъже...[/caption]

Огромно плюшено мече - панда е в прегръдките на Николета Лозанова, с което тя позира в типичния си стил. Предполага се обаче, че това не е играчка за малката Никол Божинова, а една от наградите в конкурса или Бог знае какво. Защото малкото момиченце не се мярка на нито една от снимките.

[caption id="attachment_320073" align="aligncenter" width="300"]Кога най-сетне ще спрат да позират и ще се целунат истински?! Кога най-сетне ще спрат да позират и ще се целунат истински?![/caption]

Какъвто и да е поводът за сбирката, потребители в мрежата нямаше как да не забележат, че Николета Лозанова и Благой Георгиев отново не пропускат момента да скандализират обществото с пози ала "Ние сме най-великите" и "Говорете си, какво ни дреме?!".

[caption id="attachment_320074" align="aligncenter" width="300"]Николета отново се мъчи да е център на внимание Николета отново се мъчи да е център на внимание[/caption]

Нищо чудно обаче двамата да са сключили приятелска сделка за взаимен пиар, тъй като след случката с Биляна Евгениева и раздялата със съпругата си Христина, Благой Георгиев не се радва на всеобщо одобрение.

А на Николета Лозанова май едните снимки й останаха. Откакто в Нова телевизия се подиграха с офертата й за сътрудничество, самопровъзгласилата се за красавица номер едно у нас, ще трябва доста да си понапъне мозъка, за да съживи рейтинга си, който към момента е в състояние на лек колапс.