Галена цъфна с провокативен тоалет, но болезнено слабото й тяло обра цялото внимание

Галена стресна фенове с последната си снимка.

Певицата публикува ни в клин, ни в ръкав кадър, на която е с доста екстравагантен тоалет. Очевидно иска да вмени на феновете си, че елегантните тоалети от колекциите й блестящо се допълват с тези шарени дрипи, но ефект от рекламната кампания нямаше.

Галена предизвика наистина „УАУ”- ефект с визията си, но не заради цветовете на дъгата по панталона й, видя kliuki.bg. Впечатление по-скоро направи самата й фигура.

След като роди певицата много бързо влезе във форма и от тогава е с блестящи пропорции. Уви, макар да не са вече толкова близки Галена май е заприличала на Преслава.

От изкусителната певица сега е останало (ако се вярва на снимката) гигантска главна, възтънки кости и коса като метла. Някои смятат, че това е зрителна измама, заради ъгъла на снимане. По-критични пък хокат администраторите на певицата във Фейсбук, че си играят с Фотошоп.

[caption id="attachment_320094" align="aligncenter" width="300"]Галена отслабна болезнено Галена показа вътънки кости и несъразмерно голяма глава[/caption]

Най-много са тези, които смятат, че галена просто е прихванала от старата си дружка „Синдрома на Преслава”. Пухкавата някога добричлийка се съсипва да обяснява, че никакъв див глад или хапчета не стоят зад арнорексичната си визия, а просто „хапвам си всичко, но се ограничавам”.

Дано, заради здравето и примера, който дава любимата на вафления бос от Търново да не тръгне така да се „ограничава”. Галена намери златната среда между пищните телеса и болезнено слабото тяло и там трябва да си остане!