Подмолни игри в Нова тв: Предателката Ани Салич втрещи всички!

Подмолни игри в Нова тв: Предателката Ани Салич втрещи всички!
4.2 (84%) 5 votes

Ани Салич, която си спечели прякора „предателката“, шокира с придобивки!

Колегите на Ани Салич в Нова телевизия са на път да се вдигнат на бунт срещу нея, убедени, че водещата върти подмолни игри с ръководството на телевизията. Тъй като никой не може да си обясни по друг начин рекордната заплата от над 10 000 лева, която си е издействала Ани Салич и невероятните придобивки, с които не спира да се хвали пред „бедните си роднини“, тоест колегите й.

Оказа се, че след назначаването си в Нова телевизия, предателката Ани Салич се е сдобила с приказна вила на гръцкия остров Халкидики. Само преди броени дни там заминаха съпругът й Бранко Салич и двете им деца – Лазар и Хана, а самата Ани Салич ги посети само за уикенда, тъй като още се води на работа.

Ани Салич

Ани Салич върти подмолни номера и уговорки, убедени са нейни колеги от телевизията

„Вилата на Ани Салич е огромна и страшно красива. Личи си, че струва страшно много пари, които нито един от останалите колеги в телевизията не може и да си представи. Да не споменаваме имотите на Ани Салич и семейството й в България, както и факта, че наскоро тя хвърли нова солидна сума, за да отпътува за Лондон със сина си. Защото детето на нейна приятелка се дипломирало там. На всеки му се иска подобно разточителство, но кой може да си го позволи?!“, коментират служители от нюзрума на Нова телевизия, убедени, че финансовите възможности на Ани Салич са в резултат на подмолни игрички и тайни уговорки с шефовете.

На самата Ани Салич обаче изобщо не й трепвало, че колегите й са скандализирани от охолния й живот, който не може да бъде обяснен с обикновената й работа на водеща или пък с новото предаване „Извън новините“, което тя води, но което така и не се зарадва на очаквания рейтинг.

Най-недоверчив към благосъстоянието на Ани Салич, бил партньорът й на екран Ники Дойнов, който от самото начало не одобряваше назначаването на Ани Салич в телевизията и смяната на колежката му Даниела Тренчева с нея.

„Не стига, че рейтингът ни падна далеч под този на Би Ти Ви, ами тя получава пари, за каквито повечето от работещите в Нова телевизия могат само да мечтаят. Не си обяснявам този парадокс“, възмутено коментирал пред колегите си Ники Дойнов, а Ани Салич си оставала все така невъзмутима.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Подмолни игри в Нова тв: Предателката Ани Салич втрещи всички!”

 1. Име (задължително)

  юли 14. 2014

  Важното е, че е стара, увеснала и неприятна.

 2. 123

  юли 15. 2014

  Каквото и да си купи нямап да стане по млада или по слаба ще си бъде същия хипопотам , а най лошото е че ще предаде лакомията си на децата, апък като има кой да я гледат тя ще получава пачки ако спрем да я гледаме сигурно ще я пенсионират че плаши децата вечер.Не знам какъв човек трябва да си за да скандализираш с охолния си живот когато има хора които нямат пари за хляб .На този свят всичко нечестно се връща тъпкано затова ще поживеем и ще видим.

 3. Joana Rubin

  юли 14. 2014

  каквото и да "върти", хората не искат да я гледат.

 4. Росица Иванова

  юли 15. 2014

  Хората може и да не искат да я гледат,но ние зрителите я харесваме и обичаме.

Добавете коментар