Ема от „Имало едно време“ стана принцеса в Монако (СНИМКИ)

Ема от „Имало едно време“ стана принцеса в Монако (СНИМКИ)
4.8 (96.67%) 6 votes

„Имало едно време“ си има принц Албер за фен – снима са се със „Спасителката” на измислените герои

„Имало едно време“ се радва на почитатели от цял свят и от всяка възраст. Приключенията на героите от сагата за възрастни и деца се следят от всички, дори и от истински царски особи. Доказателство за това се появи на 54-ия фестивал на телевизионното кино в Монако.

Самият принц на малкото княжество, известно като Рая на милиардерите, показа, че е фен на Имало едно време и по специално на героинята Ема Суон. Албер II покани актрисата Дженифър Морисън в своя дворец, а актрисата се появи на визитата като истинска принцеса, видя kliuki.bg.
Имало едно време в Монако

Имало едно време в Монако

Дженифър Морисън определено има вкус

Модните специалисти веднага се прехласнаха по избора и на тоалет и смело заявиха, че Спасителката на всички приказни герои доста напомня на майката на принца.

Имало едно време в Монако

Ема Суон в истински дворец

emaqalber
За Дженифър е малко късно да завърти главата на принц Албер, който се раздели със славното ергенство преди три години. Майка му Грейс Кели обаче беше истински идеал за простосмъртните – изумителна красавица, но и успешна актриса.

Тя се прости с киното, за да влезе в историята като принцеса на Монако. Нейната история накара всички момичета по света да помечтаят за нейната история, излязла като от сценарий на „Имало едно време“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Ема от „Имало едно време“ стана принцеса в Монако (СНИМКИ)”

  1. GSM Аксесоари

    юли 14. 2014

    GSM аксесоари

  2. GSM Аксесоари

    юли 14. 2014

    GSM аксесоари

Добавете коментар