Джена има годеник, който изненадва с външността си, но тя твърди, че е най-специалният човек в живота й!

Оказва се, че красивата певица Джена харесва доста различен тип мъже от тези, които харесват повечето й колежки. Фолк дивата показа във Facebook своя годеник Джино, видя Kliuki.bg. Бизнесменът зад граница не е торба мускули, нито пък с наднорменно тегло като Гушеров на Мария или Коко Динев на Емилия. Всъщност Джино е доста нежен на визия и по-скоро е от типа мъже, чиято титла започва с "метро".

[caption id="attachment_320160" align="alignright" width="300"]Оказа се, че Джена има доста странен вкус за мъже, предвид визията на Джино Оказа се, че Джена има доста странен вкус за мъже, предвид визията на Джино[/caption]

На фотото се вижда ясно, че възлюбеният на Джена е със оскубани вежди и по всичко личи, че се подлага на епилация на цялото тяло. Косата му е дълга колкото на самата Джена. Някои от феновете на певицата даже се пошегуваха, че си е взела анти-мъж, тъй като нямало нищо мъжествено у него. Изпълнителката на "Луд и съвършен" обаче твърди, че по-влюбена никога не е била.

Наскоро Джена получи годежен пръстен от Джино и това постави под голяма въпросителна нейната кариера, тъй като той живее и работи в САЩ. Очаква се след сватбата, която ще бъде в края на годината, да се наложи Джена да се премести зад океана, което би означавало почти сигурен край на изявите й в "Пайнер", а и изобщо в българския шоубизнес. Тя обаче няма против, защото е силно влюбена в Джино, както и да изглежда той.

Именно разстоянието тормози Джена най-вече. Тя даже на своя рожден ден не успя да бъде с любимия си, тъй като той е затрупан от работа в САЩ, където върти частен бизнес. Тогава Джино изпрати голям букет рози на своята годеница, което я трогна. Тя обаче иска нещо повече и може би затова ще се премести на американска земя.