Кали просто си отмъстила на втория си съпруг Антон Краус

Поп фолк дивата Кали бе анатемосана затова, че се е увлякла по година по-младият от нея Влади, заради когото се развела с Антон Краус. Всички побързаха да осъдят жената, че е сложила”рога” на горкият нещастен богаташ.

[caption id="attachment_320187" align="alignright" width="300"]Тази жена раздели Кали от Антон Краус Тази жена раздели Кали от Антон Краус[/caption]

Синът на бившия министър на транспорта Вилхелм Краус е баща на втория син на красивата брюнетка Кали. Чаровницата беше обвинена, че е вкарала в кревата си мъжът, който после стана баща на третата й рожба и така е злепоставила горката си половинка.

„Амебата” обаче се оказа, че не е безгрешен. Пословицата глади „Крушката си има опашка”. Истината лъсна съвсем различна от преди това тиражираната, научи Kluiki.bg.

Министерският син първи се загаджил с пищна танцьорка, която предлагала и платени ласки на богати господа. Ралица работила в екипа на Кали. Разбивачката на семейства получавала и пари от участията си в турнетата й, а певицата не подозирала какви ги върши надарената в гръдната обиколка зад гърба й.

Ралица не се притеснявала и от това, че Антон Краус краде от времето, което би трябвало да дава на семейството си и се радвала на пищни подаръци. Докато половинката му бъхтела по участия, министерския син си доставял радост и удоволствие и си живуркал добре с кръшната танцьорка. Полигамните мъже като богаташът

Антон Краус не са доволни никога от жената, която са направили съпруга.

Ако благоверната не работи е виновна, понеже не може да разбере и да бъде на нивото на съпруга си.Труди ли се, като Кали, не отделя достатъчно внимание на „господаря на дома” и разбира се, той отново е оправдан, че търси удоволствия далеч от дома си. И никога не е грешен.

Затова Кали решила да отвърне на удара подобаващо. Но не с грозни сцени и скандали. Певицата просто показала, че и тя може да бъде желана и разбрана. Сега Кали продължава с участията си и се радва на обичта и вниманието на Влади и тремата си сина. Кръшната танцьорка отново е сама и развлича богати чичковци така, както винаги го е умеела.