Мария търкаля „...Оная за подсъзнанието...” няколко години – все не може да я прочете

Мария не спира да забавлява всички с опитите си да се преструва на това, което не е – начетена и изискана.

Щедрият Гущеров й подари поредно приключение – луксозна почивка на Сен Тропе. Гаджето му изглежда има остра нужда да си отдъхне преди да поработи малко.

Милионерският наследник пръсна хиляди евро и без да иска сам се набута между шамарите. Гущеров не просто заведе Мария на мястото, където е преживяла последните вълшебни мигове със своя съпруг, но и пак не можа да я озапти да не го излага.

Певицата пусна пореден кадър, в който демонстрира чудесна фигура. Освен ултра червен бански обаче, миньончето небрежно иска да акцентира колко усърдно се самоусъвършенства.

Бедната Мария се поизложи през последните дни (отново!!!). Кандидат-милионершата искаше да покаже колко е израснала интелектуално и колко добре стои във фамилия Гущерови.

За да не й се карат пак в къщи, а и да затвори устата на критикари, амбициозната заралийка веднага грабна книжката за фотосесия. Някои от феновете й я похвалиха за избора. Мария посвещава времето за отдих на Джон Кехоу и „Подсъзнанието може всичко”, забелязаха от kliuki.bg.

[caption id="attachment_320191" align="aligncenter" width="225"]Мария чете Кехоу Ах, Мария! Пет години за една книга...[/caption] [caption id="attachment_320192" align="aligncenter" width="187"] Мария търкаля „...Оная за подсъзнанието...” няколко години – все не може да я прочете Мария не спира да забавлява всички с опитите си да се преструва на това, което не е – начетена и изискана. Щедрият Гущеров й подари поредно приключение – луксозна почивка на Сен Тропе. Гаджето му изглежда има остра нужда да си отдъхне преди да поработи малко. Милионерският наследник пръсна хиляди евро и без да иска сам се набута между шамарите. Гущеров не просто заведе Мария на мястото, където е преживяла последните вълшебни мигове със своя съпруг, но и пак не можа да я озапти да не го излага. Певицата пусна пореден кадър, в който демонстрира чудесна фигура. Освен ултра червен бански обаче, миньончето небрежно иска да акцентира колко усърдно се самоусъвършенства. Бедната Мария се поизложи през последните дни (отново!!!). Кандидат-милионершата искаше да покаже колко е израснала интелектуално и колко добре стои във фамилия Гущерови. За да не й се карат пак в къщи, а и да затвори устата на критикари, амбициозната заралийка веднага грабна книжката за фотосесия. Някои от феновете й я похвалиха за избора. Мария посвещава времето за отдих на Джон Кехоу и „Подсъзнанието може всичко”. За беда, паметливи се сетиха, че въпросният бестселър беше от „списъка”, който беше и подготвил Митко Андонов. Бившият й съпруг също я натискаше да чете, а тя се убиваше да разказва колко високо е нивото му и как тя се стреми към него. Е, любовта им отдавна е минало, но вечните книги остават. Певицата сподели пред Венета Райкова навремето, че се труди над „...Оная...за подсъзнанието...”. Чрез книгата си усъвършенствала... креватните умения. От новата снимка излиза, че Мария пак го е закъсала в постелите или просто и трябват поне пет години, за да прочете една книга. Това е най-голямото предизвикателство за Мимето кандидат - Гущерова[/caption]

За беда, паметливи се сетиха, че въпросният бестселър беше от „списъка”, който беше и подготвил Митко Андонов. Бившият й съпруг също я натискаше да чете, а тя се убиваше да разказва колко високо е нивото му и как тя се стреми към него.

Е, любовта им отдавна е минало, но вечните книги остават. Певицата сподели пред Венета Райкова навремето, че се труди над „...Оная...за подсъзнанието...”. Чрез книгата си усъвършенствала... креватните умения. От новата снимка излиза, че Мария пак го е закъсала в постелите или просто и трябват поне пет години, за да прочете една книга.