Това е тайната, която Слави Трифонов пазеше от всички!

Слави Трифонов е пазел упорито голяма тайна за себе си. Единственият човек, с когото си е позволил да я сподели, е приятелят му от детинство Георги Милчев - Годжи. Като истински другар, Годжи запази тази тайна в себе си, но до днес - тъй като всичко вече излезе наяве.

И то не, защото Годжи се разприказва, а защото състоянието на Слави Трифонов го издаде. Истината е, че Слави Трифонов от доста време насам има сериозни проблеми със сърцето, за които никой нямаше представа.

[caption id="attachment_320219" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов сподели истината за себе си само с Годжи[/caption]

Всичко се разкри, когато шоуменът тръгна да обикаля из България, за да журира кастингите за новия сезон на "Гласът на България". Натоварването от дългите пътувания, изтощителната работа и жегите бързо дали своето отражение. От близо седмица насам Слави Трифонов е блед, с посивяла кожа и подпухнало лице.

Всички от екипа му страшно се изплашили, когато Слави Трифонов едва не припаднал във Варна. Случката се разиграла докато един от кандидатите представял своето изпълнение. На Слави Трифонов му причерняло, той залитнал и едва не се строполил на земята.

Служители се разтичали, напръскали го с вода, а после му дали лекарствата, които той поискал. Така всъщност се разбрало, че заради проблемите си със сърцето, Слави Трифонов е започнал да приема по цяла шепа хапчета.

Силно разтревожени за здравето на Слави Трифонов, хората от екипа му го посъветвали да прекрати пътуванията, за да се пази. Той обаче не приел и категорично заявил, че ще играе хорото докрай. Затова единственото решение било да му наемат медицинска сестра, която да пътува с него и да бъде готова да му помогне във всеки един момент.

Първоначално Слави Трифонов отказал, но след настояването на изплашената Мартина Огнянова най-сетне склонил.

Към момента вече всички са наясно със здравословните проблеми на Слави Трифонов и треперят над него като квачки над пиленца. В действителност Слави Трифонов наистина трябва да намали натоварването си, тъй като и възрастта му вече не е първа младост.