Гергана стресна феновете /сравняват я с извънземно/

Гергана стресна феновете /сравняват я с извънземно/
5 (100%) 4 votes

Гергана бе унизена по жесток начин при последната публикувана снимка във Facebook!

Певицата Гергана получи ужасно унижение от феновете при публикацията си във Facebook, на която лъсна нейната последна снимка, видя Kliuki.bg. Фотото се разпространи бързо по различни групи, свързани с поп-фолка, и мнозина станаха свидетели на унизителните коментари за визията на Гери.

„Леле, какво се е случило с нея, не е това, което помня. Направо прилича на извънземно, ужасна е.“ – гласи един от най-жестоките коментари в социалната мрежа.

Ето тук Гергана предизвика ужасни коментари за визията си

Ето тук Гергана предизвика ужасни коментари за визията си

В последните години визията на Гергана е в унисон с кариерата й, която върви все по-надолу. Гери се появи за пръв път в ефира на телевизия „Планета“ в края на 2003 година, когато стана истински хит с парчето си „Губя те бавно“. Колкото бързо се прочу обаче, толкова бързо започна и да залязва. Само няколко години след този хит тя изгуби голяма част от феновете си, а днес, повече от 10 години по-късно, вече малцина харесват и визията на певицата.

На въпросното фото очите на Гергана са леко кървясали, косата й е опъната назад, което може би я прави още по-непривлекателна за феновете. Техните забележки обаче са единствено за лицето й, тъй като в тяло Гери все още е невероятна, понеже се поддържа всеки ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Гергана стресна феновете /сравняват я с извънземно/”

 1. Всички gsm аксесоари на едно място

 2. уууууу

  юли 15. 2014

  грозна си беше и преди и сега!

 3. Кристина

  апр. 10. 2016

  Барбито на фолка със сините очи преди беше красива. А сега е заприличила на чудовище. Тая е ръпа. Не е добре с главата.

Добавете коментар