Ванга е предрекла какво точно ще се случи през тази година!

Петричката пророчица Ванга е направила сензационно предсказание за настоящата 2014-та година, което излезе наяве днес. Великата Ванга е заявила категорично, че през тази година в България ще се прероди големият духовен учител Петър Дънов. А с второто му раждане на наша земя, за страната ще настъпят по-добри дни.

"Петър Дънов ще се роди отново и това ще стане през 2014-та година. България ще тръгне нагоре, но първо ще трябва да понесе още доста удари и беди", казала пророчицата Ванга. Тя предупреждава за нови и големи природни катаклизми като наводнения и земетресения, които ще вземат много жертви и ще ранят стотици хора.

[caption id="attachment_320246" align="alignright" width="300"]Ванга Ванга предрича прераждането на Петър Дънов[/caption]

След това обаче, които оцелеят, ще имат шанс да живеят един нов и щастлив живот, а България постепенно ще се превръща в стабилна и уредена държава като Швейцария. Това стана ясно днес, а учените допълват към пророчеството на Ванга и това на големия Петър Дънов.

Учителят сам е заявил години преди смъртта си, че отново ще се яви на българска територия, а прераждането му ще донесе големи блага за държавата. Петър Дънов обаче е убеден в нещо страшно, каквото Ванга не е споменавала. А именно, че България ще излезе от кризата и ще дръпне нагоре, едва когато една част от нея бъде откъсната от територията й.

Петър Дънов не уточнява коя точно част от страната ни ще бъде превзета от друга държава, но твърди, че чак тогава за българите ще настъпят далеч по-добри времена и проблемите ще останат в миналото.

"Съдбата готви големи беди и злини на българите. И тези, които не успеят да пречистят душите си и да станат по-благородни и добри, точно те ще пострадат от тях. Злото ще ги застигне с пълна сила и няма да има прошка. Затова хора, покайте се! Вгледайте се в себе си и отворете сърцата си за другите, защото това е единственото ви спасение", апелирал Петър Дънов, от чието рождение ще се навършат 150 години.

И Петър Дънов, и великата Ванга съветват хората да променят същността си. И може би наистина трябва да ги послушаме, за да се опитаме поне да избегнем тези нещастия и злини от катаклизмите, които ни очакват, коментират последователи на учителя.