Ани Цолова е бясна и силно разочарована от постъпката на Виктор Николаев!

Жесток разрив настъпи между дългогодишните екранни партньори Ани Цолова и Виктор Николаев. Водещата на Нова телевизия не може да повярва и е силно разочарована от предателството на колегата си. Това разкриха служители на медията, предчувстващи огромен скандал.

Работата е там, че Ани Цолова бе излязла в неочакван за колегата й отпуск за две седмици. През които обаче Виктор Николаев постоянно й звънеше по телефона, а Ани Цолова бе винаги на линия, за да му даде съвет за тема в следващото предаване, идеи за гости и всички необходими неща. Днес обаче "палачинката се обърна".

[caption id="attachment_320288" align="alignright" width="300"]Ани Цолова Ани Цолова не може да прости на Виктор Николаев, че я изостави и предаде[/caption]

От тази седмица и Виктор Николаев си взе полагаемия отпуск, за да замине със семейството си в Гърция. За разлика от Ани Цолова обаче, той прекъсна всякакви контакти с нея и изключи телефона си, без да я предупреди за това. Пред колегите си Виктор Николаев се измъкнал с оправданието, че телефонът му не поддържа роуминг и не може да говори. А на Ани Цолова не казал и дума.

"Ани е шокирана. Вчера се опита да се свърже с него, защото спешно й трябваше съвет за една от темите в предаването, а телефонът на Виктор се оказа изключен. Когато разбра каква е работата, Ани Цолова избесня. За нея това си е чиста проба предателство, още повече като самата тя не успя да обърне внимание на семейството си заради постоянните обаждания на Виктор Николаев", разказват колеги на Ани Цолова от нюзрума.

Предполага се, че Виктор Николаев е постъпил така по желание на съпругата си Людмила Железова, която като всяка нормална жена би искала да прекара известно време със съпруга си и детето, без да я тревожат ежедневните проблеми и нерви в работата.

За Ани Цолова обаче това е истинско предателство, тъй като тя, за разлика от Виктор Николаев, не спря да му помага и да участва в работния процес дори от чужбина. Дали ще му се сърди дълго, предстои да разберем.