Поп фолк павицата Райна е влюбена и неземно щастлива

Новото попадение на Райна е богат македонец

Сърдечните връзки на пилето на поп фолка Райна,бяха известни със своята краткотрайност. Мъжете, с които гласовитката от Сандански Райна се загаджваше бяха като непостоянния южняк, който скоротечно измита последния останал сняг по планинските склонове.

[caption id="attachment_320308" align="alignright" width="200"]Райна ще е все повече усмихната Райна ще е все повече усмихната[/caption]

След като се разделиха с Коцето, с когото имаха бурна и не дотам щастлива връзка, сякаш зла прокоба висна над чаровницата и тя все не успяваше да открие точния мъж или ако го намираше, да го задържи дълго.

Певицата нещо го закъса и в кариерата, злобеят зложелатели. След като не успя да роди хит в последно време, Райна го удари на живот. Хукна по света и умопомрачителни дестинации като бясна, с единствената надежда да открие принца на бял кон.

И това най-после се случи, Райна си намери подходящия мъж, реди градската клюка. Македонското девойче се залюби с македонец.

Заварката станала в Охрид, където опърничавата певица била поканена за участие в тамошно заведение. Сред посетителите на заведението бил и въпросния младенец. Освен че е млад и чаровен, македонецът имал успешен бизнес и добре подплатена банкова сметка.

И Райна най-после да попадне на богат мъж, шушукат зад гърба й в гилдията. Досега при лютото девойче успяваха да се класират все певци и танцьори. Съвсем наскоро сърцето й „разкъса” турски танцьор.

Двамата с Райна се запознаха на ежегодния турнир на спортни танци в Анкара. Поп фолк дивата е известна и с влечението си към това изкуство, което тренира още от малка.

Дано най-после да си е намерила майстора, надяват се колежките й от бранша. Освен с чепатия си характер, Райна е известна и с пословичното си недоволство. Променливите й настроения непрекъснато заливаха Фейсбук. Тя ревеше, че все не успява да си намери точния и затова обвиняваше мъжете във всевъзможни кусури.

После пък се защитаваше упорито от обвиненията, че е парясала кариерата си и се големее, като отказва да пее по кръчми и си гледа само кефа. Сега фенове и приятели се надяват родената в Сандански изпълнителка най-после да се кротне. И от сърце й пожелават богатия македонец да й е нейния човек.