Стефания Колева не може да спре да отслабва, а причината е новият й възлюбен!

Вярно е, че красотата на Стефания Колева зависи и от фигурата, но актрисата започва да прилича на кожа и кости, твърдят нейни приятели. Наскоро тя изпълни много успешна диета, както писа Kliuki.bg, но след нея Колева продължава да смъква килце след килце. Оказва се, че причината е друга и то доста по-приятна за Стефания. Тя е паднала в плен на Станимир Гъмов, пише "Монитор", който здраво я изпотявал нощем.

[caption id="attachment_320324" align="alignright" width="300"]Стефания Колева отслабва все повече заради Гъмов Стефания Колева отслабва все повече заради Гъмов[/caption]

Любовните отношения на Стефания Колева с нейния колега се задълбочили дотам, че актрисата е на път да се разведе с Йордан Ликов. Както е известно, архитектът е по-възрастен от нея и явно това рано или късно се оказва фатално. Защото Стефания Колева е потърсила наслада другаде и я е намерила в Гъмов.

Както се казва - с два куршума е улучила два заека. Стефания Колева не само намери нова любов, но и подобри визията си с отслабване. Чаровната звезда от "Тя и той" обаче е прекалила със свалянето на килцата, както разкриват близките й, тъй като Станимир Гъмов се е оказал доста способен мъж и не оставял и за миг Колева да си почине през нощта.