Христина Стоичкова е на път да стане госпожа Белич – първа разтръби новината бъдещата балдъза на хърватина

Христина Стоичкова получи годежен пръстен и е на път да направи футболната легенда горд тъст и дядо!

Новината за милото събитие оповести не друг, а сестрата на бъдещата булка. Мика се изяви напълно като медийно ориентираната дама. Макар в последно време да не се чувства особено щастлива в любовта, изглежда страшно ентусиазирана от факта, че сестра й носи годежен пръстен, видя kliuki.bg.

Наследницата на Камата буквално изкрещя поздравленията си в социалната мрежа:

[caption id="attachment_320333" align="aligncenter" width="300"]Христина Стоичкова се сгоди Мика изрева ентусиазма си, че Христина Стоичкова скоро ще е госпожа Белич[/caption]

Явно избраникът на Христина Стоичкова се ползва с горещ прием в семейството на чепатия футболист. Камата може да има особено отношение към медиите, но в личния си живот изглежда е тъст-мечта.

[caption id="attachment_320334" align="aligncenter" width="300"]Христина Стоичкова се сгоди за Лука Белич Годежно селфи[/caption]

Той не демонстрира характерната ревност на бащите към дъщерите си, а се благосклонно с претендентите им. Низвергнатият Иво Аръков постоянно твърди по интервюта, че таткото на Мика е изключителен човек. Явно и годеникът на Христина Стоичкова е на същото мнение или просто не се е изплашил от пиперливите му приказки (или колекцията от ловни оръжия).

Двойката изглежда ужасно щастлива. Бъдещата булка направо сияе, докато демонстрира годежния си пръстен. Христина Стоичкова май не е от тези, които си падат по клишетата. Нейният Лука й подари бижу с перла, срещу който получи заветното „Да!”.

Докато се гласи да става шаферка, Мика все още чака и на нея щастието да й се усмихне. Бившата любима на Иво Аръков не можа да затвори устата на „приятелския кръг” около майка си. Актьорът - набеден за използвач и зестрогонец, се отказа от връзката им.

Христина Стоичкова няма подобни проблеми – тя и Лука живеят зад Океана, далеч от сплетните на приятелите на тъщата.