Еха… Какво прави с Анелия той? /СНИМКИ ОТ PLAZZA/

1

Анелия побърка феновете си в Plazza, но един от тях я трогна и пожела за своя любима!

Голям купон в столичния Plazza сътвори Анелия, видя Kliuki.bg. Този път обаче сред феновете се появи доста дързък младеж, който реши да се пробва с певицата. Сега може би мнозина ще се засмеят, но в интерес на истината момчето не бе далеч от истината. Всъщност ухажорът се бе подготвил предварително. Той поднесе голям букет червени рози на фолк дивата, както си му е редът в едно ухажване. Поднасяйки цветята, фенът на Анелия реши да осъществи и някакъв физически контакт с нея, което е доста смел ход, тъй като се знае, че певиците са пазени зорко от охраната на нощните клубове. Разбира се, за да не си изпроси боя, момчето целуна Ани само по бузата, но със сигурност желанието мну е било малко по-различно.

Хубава двойка са, нали?
Хубава двойка са, нали?

Говори се, че в момента Анелия има нов възлюбен, но нещата все още не са в напреднал стадий, което дава надежди на нейния ухажор в Plazza. Не е ясно дали той е пренесъл намеренията си към певицата и извън дискотеката, но предвид смелостта и дързостта му, няма да е чудно.

Купонът с Анелия в нощния клуб е див
Купонът с Анелия в нощния клуб е див

Честно казано, не личи Анелия да е против ласките на своя фен, така че той не трябва да се отчайка и ако не сега, при следващото й участие може да продължи с действията си спрямо певицата.

Красивата Анелия отново предизвика мъжки трепет на свое участие
Красивата Анелия отново предизвика мъжки трепет на свое участие

Роклята на Ани е шита по поръчка, научиха наши източници. Явно и тя самата е усещала предварително, че на това нейно участие ще се случи нещо по-различно.

1 коментар
  1. ех казва

    Напишете вашия коментар тук…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.