Николета Лозанова е била доста сладко дете! В това се убедиха и всичките й фенове, които видяха нейна снимка от миналото!

Голям сладур се оказа малката Николета Лозанова. Хубавицата преди минути пусна във Facebook своя снимка от детството, която побърка от радост феновете, видя Kliuki.bg. Оказва се, че щерката на Ники - Никол, е наследила външността на майка си, тъй като двете са почти еднакви. Почитателите на водещата на "Поверително" също го отбелязват.

"Леле, с Николчето сте като две капки вода. И после някой да каже, че приличала на Валери."

"Това ти ли си? Не мога да повярвам, помислих, че е Никол."

"Малеее, същата като Никол."

[caption id="attachment_320349" align="alignright" width="300"]Никол Божинова (вляво и Николета Лозанова (вдясно) Никол Божинова (вляво) и Николета Лозанова (вдясно)[/caption]

Това са само част от коментарите към снимката на Николета Лозанова от миналото. Самата тя пък коментира, че от малка е позьорка, тъй като обичала много да се снима. Явно след около 20 години ще трябва да очакваме още една такава красавица, каквато в момента е Ни Ло. Виждаме, че визията на бившата плеймейтка се дължи и до голяма степен на естествена красота, понеже като малка тя е била доста симпатично дете, а и много сладко. Същото детенце в момента е Никол.

Една от почитателките на Николета Лозанова е направила колаж на своята любимка и щерка й, за да се види добре приликата. Излагаме го на вниманието ви. Наистина са като близначки, просто невероятно.