Истината лъсна: Ето я причината за разрива между Гришо и Маша!

Истината лъсна: Ето я причината за разрива между Гришо и Маша!
4.8 (96%) 5 votes

Гришо и Маша почти не се погледнаха на церемонията снощи!

Тежък разрив настъпи между ракета номер едно на България Григор Димитров – Гришо и невероятната Мария Шарапова. Двамата шампиони са двойка вече няколко години като до момента всичко между тях вървеше по мед и масло. Нито един от двамата не бе уличен в изневяра, не се е чувало и за скандали. Но само до днес.

Днес, когато целия свят видя разрива между Гришо и Маша. Истината излезе наяве снощи, когато Гришо и Маша присъстваха на наградите ESPY Awards, които се проведоха в Лос Анджелис, и които още са известни като „Награди за спортно майсторство през годината“.

Гришо и Маша

Гришо и Маша не си проговориха снощи на събитието

Официалното събитие се проведе в „Нокиа Тиътър“, а на него присъстваха всички известни световни спортисти, както и величия от различните области като музика, кино и други. Гришо и Маша обаче озадачиха с поведението си един към друг.

След като само преди броени дни двамата най-спокойно се прегръщаха и не се криеха от папараците, докато разпускаха по бански край басейн, то снощи сякаш някой бе прерязал връзката между тях с нож. Гришо и Маша отидоха поотделно на събитието, а през цялото време не се погледнаха и стояха на почтително разстояние един от друг.

Гришо се снима с всички, освен с Маша

Гришо се снима с всички, освен с Маша

Това, разбира се, се стори странно за всички, тъй като Гришо и Маша се славят като една от най-красивите и обичани светски двойки. Те обаче не застанаха снощи заедно дори за една снимка – ей така, от куртоазия например.

Маша сама на червения килим. Ядосана ли е, или тъжна?!

Маша сама на червения килим. Ядосана ли е, или тъжна?!

В крайна сметка истината за разрива между тях излезе наяве и тя е… ревност! Пагубна ревност, която измъчва 23-годишния Гришо, заради провокативната фотосесия, която Маша Шарапова засне наскоро с красивия Бенанкур.

„Гришо е още много млад и не е свикнал с жълтата преса, просто защото досега не й е давал поводи за клюки. Като чете обаче, че пишат как Маша и Бенанкур имали това-онова, нормално е да се върже и да прояви ревност“, коментират познати на тенисиста.

В случая може би беше редно по-зрялата Маша Шарапова да вземе нещата в свои ръце и да успокои гаджето си, но явно и тя е инат като всяка рускиня. Не ни остава друго, освен да се надяваме, че това е временно скарване и че отношенията между Гришо и Маша отново ще се затоплят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Истината лъсна: Ето я причината за разрива между Гришо и Маша!”

  1. оооох

    юли 18. 2014

    ооо! свиквай бугарче, ке ти види смитката рускинята

  2. тутифрути

    авг. 03. 2014

    глупости, ако е само заради снимките не го вярвам. може да си имат други проблеми и снимките да са били повода.

Добавете коментар