Гришо и Маша почти не се погледнаха на церемонията снощи!

Тежък разрив настъпи между ракета номер едно на България Григор Димитров - Гришо и невероятната Мария Шарапова. Двамата шампиони са двойка вече няколко години като до момента всичко между тях вървеше по мед и масло. Нито един от двамата не бе уличен в изневяра, не се е чувало и за скандали. Но само до днес.

Днес, когато целия свят видя разрива между Гришо и Маша. Истината излезе наяве снощи, когато Гришо и Маша присъстваха на наградите ESPY Awards, които се проведоха в Лос Анджелис, и които още са известни като "Награди за спортно майсторство през годината".

[caption id="attachment_320379" align="alignright" width="300"]Гришо и Маша Гришо и Маша не си проговориха снощи на събитието[/caption]

Официалното събитие се проведе в "Нокиа Тиътър", а на него присъстваха всички известни световни спортисти, както и величия от различните области като музика, кино и други. Гришо и Маша обаче озадачиха с поведението си един към друг.

След като само преди броени дни двамата най-спокойно се прегръщаха и не се криеха от папараците, докато разпускаха по бански край басейн, то снощи сякаш някой бе прерязал връзката между тях с нож. Гришо и Маша отидоха поотделно на събитието, а през цялото време не се погледнаха и стояха на почтително разстояние един от друг.

[caption id="attachment_320380" align="aligncenter" width="300"]Гришо се снима с всички, освен с Маша Гришо се снима с всички, освен с Маша[/caption]

Това, разбира се, се стори странно за всички, тъй като Гришо и Маша се славят като една от най-красивите и обичани светски двойки. Те обаче не застанаха снощи заедно дори за една снимка - ей така, от куртоазия например.

[caption id="attachment_320381" align="aligncenter" width="207"]Маша сама на червения килим. Ядосана ли е, или тъжна?! Маша сама на червения килим. Ядосана ли е, или тъжна?![/caption]

В крайна сметка истината за разрива между тях излезе наяве и тя е... ревност! Пагубна ревност, която измъчва 23-годишния Гришо, заради провокативната фотосесия, която Маша Шарапова засне наскоро с красивия Бенанкур.

"Гришо е още много млад и не е свикнал с жълтата преса, просто защото досега не й е давал поводи за клюки. Като чете обаче, че пишат как Маша и Бенанкур имали това-онова, нормално е да се върже и да прояви ревност", коментират познати на тенисиста.

В случая може би беше редно по-зрялата Маша Шарапова да вземе нещата в свои ръце и да успокои гаджето си, но явно и тя е инат като всяка рускиня. Не ни остава друго, освен да се надяваме, че това е временно скарване и че отношенията между Гришо и Маша отново ще се затоплят.