Хит диета в bTV: С това хранене Виктория Петрова свали 7 килограма за нула време!

Хит диета в bTV: С това хранене Виктория Петрова свали 7 килограма за нула време!
4.4 (87.5%) 8 votes

Водещата Виктория Петрова е неузнаваема, колегите й я хвалят!

Новинарката на Би Ти Ви Виктория Петрова успя буквално за нула време да смъкне цели 7 килограма от теглото си.

Последна актуализация на статията: 7 април 2015.

Доскоро хубавата иначе Виктория Петрова се „радваше“ на доста едри ръце, широк ханш и напращели бедра. Елате я вижте сега обаче – от едрата дама няма и помен, а кръстчето й още малко ще се счупи.

Клюката моментално разнесе слуха, че Виктория Петрова се хванала с мастит рекламодател на телевизията, който бил бирен бос. Двамата прекарвали заедно всяка свободна минута, а креватните упражнения с него стопили Виктория Петрова.

Виктория Петрова

Виктория Петрова не отслабва от любов, а от диета

Да, ама не! Колеги на хубавата Виктория Петрова разкриха тайната на отслабването й, която няма нищо общо с интимните ласки. Просто Виктория Петрова се подложила на драстична диета, с чиято помощ се стопила за броени дни. Въпросната диета е доста строга и едва ли всеки би могъл да я понесе. Иначе от телевизията редовно си поръчват храна от www.foodpanda.bg, включително и нещата от диетата на Вики.

Храненето на Виктория Петрова се състои само от картофи и кисело мляко, а също и много вода. В продължение на най-малко 5 дни водещата трябва да консумира по един картоф, но само варен и без сол на закуска, обяд и вечеря. Към него тя трябва да добавя по чашка кисело мляко с нисък процент масленост. И да пие много вода.

„Не знаем дали Виктория е влюбена или не, но знаем как гладува. От известно време тя не слага нищо друго в устата си, освен варени картофи и кисело мляко. Често пъти си носи картофите от вкъщи, защото не иска постоянно да обикаля по съседните на телевизията ресторанти и всички да разберат, че е на зверска диета. Наистина постигна резултат, но дано това хранене да не й отвърне с йо-йо ефект след време. Не може цяла вечност да кара на картофи и мляко“, коментират колеги на Виктория Петрова от нюзрума на телевизията.

Истината е, че действително след всяка по-тежка и драстична диета, организмът има нужда от захранване, за да не се отрази режимът зле на здравето. И само времето ще покаже дали Виктория Петрова ще успее за запази добрия си резултат с килограмите, или ще се провали отново.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Хит диета в bTV: С това хранене Виктория Петрова свали 7 килограма за нула време!”

  1. эээээээ

    юли 18. 2014

    ама ,че глупости! тя е най-красивата водеща!

Добавете коментар