Коцето е на път да си навлече апокалипсис на главата!

Певецът Константин днес е рожденик и всичко му е простено. Не така стояха нещата преди два дни обаче, когато на главата му едва не се стовари цял апокалипсис. Защото съпругата му Надя най-сетне нададе глас и скочи срещу непрестанните нощни запивки и гуляи на благоверния й по дискотеките.

Коцето бил на поредното си участие в провинцията, когато приключил с ангажиментите си към 3 часа през нощта и вместо да се прибере при Надя в хотела, седнал с авери на едно от сепаретата, готов за купон до сутринта. Надя му позвънила по телефона, но Коцето не го чул и съответно не отговорил. Тогава съпругата му предприела драстични мерки.

[caption id="attachment_320408" align="alignright" width="300"]Коцето Надя официално обяви Преслава за втората жена на Коцето[/caption]

Бясната Надя моментално позвънила на "втората жена" на мъжа си - Преслава, с молбата да й помогне да прибере съпруга си. Да, няма лъжа - именно Преслава се явява втората жена на Константин, защото като същинска съпруга тя го следяла и контролирала, само и само да помага на Надя.

"Надя и Преслава са голяма комбина и то от доста време. Двете са много добри приятелки, а Преслава редовно прибира Коцето от кръчмите, за да го води у дома при съпругата му. Тя и Надя все по-често се шегуват, че Надя му е първата, а Преслава втората съпруга - така здраво го държи изкъсо", разкриват приятели на Коцето и Надя.

[caption id="attachment_320409" align="aligncenter" width="300"]Преслава държи здраво Коцето като същинска съпруга Преслава държи здраво Коцето като същинска съпруга[/caption]

Така станало и във въпросната вечер. Преслава запалила джипа си, след обаждането на Надя, и моментално отпрашила към заведението, в което Коцето се канел да запива до съмнало, пише вестник "Уикенд".

Първоначално той изобщо не я отразил и се направил на глух като настояла да става и да се прибира. Преслава обаче е далеч по-твърд характер от Надя. Тя веднага отишла при диджея и му казала да спре музиката.

Щом усетил тишината в заведението, Коцето се почувствал страшно неловко и ще не ще склонил - тръгнал след Преслава, която го завела право в хотела при Надя. Не е нужно да споменаваме, че вместо да му се усмихват, в хотела и двете му дръпнали яко конско. Ама и Коцето си го заслужава.