Алексанъдр Сано се отчая, почти изпадна в депресия

Алексанъдр Сано закъса, търси пари за сватба. Актьорът Александър Сано не може да направи любимата си Нели Атанасова законна половинка и здравата се е разстроил. Не защото не иска, а защото няма финансовата възможност да вдигне сватба за чудо и приказ, каквато красивата му половинка заслужава.

[caption id="attachment_320412" align="alignright" width="254"]Александър Сано се отчая Александър Сано се отчая[/caption]

Младият талант Александър Сано отдавна е обещал на любимата си жена, от която има дете да я направи своя законна съпруга, но парите за най-важното събитие в живота им липсвали. На този етап, разбра Kluiki.bg.

Александър Сано се зарекъл, че щом получи 25-те хилядарки от участието си в сериала, веднага ще тръгне с Нели към олтара. Чаровникът ден и нощ мечтае час по-скоро двамата да чуят сватбения марш.

Бившата европейска шампионка по художествена гимнастика била тази, която осигурявала професионалните ангажименти на бащата на дъщеря си.

Не е тайна, че „дебелите връзки” на Нели Атанасова гарантирали на Санди, известен като Косъма успешните му участия в киното и театъра. Бившият изпълнител от култовата група „Мангасарян” ударил джакпота с екс приятелката на мутренския шеф Иво Карамански.

Той вече имал славата на популярен актьор, а другият член на триото – Силвестър Силвестров дори станал собственик на продуцентска къща. В тотална забрава изпаднал третия участник на формацията. Той така и не успял да се накичи със слава.

Прекрасната телевизионна водеща Нели Атанасова вече шест години живее под един покрив с Алексанъдр Сано, по прякор Среброто. От тяхното съжителство се е ражда малката принцеса, дъщеря им Ава.

Нели Атанасова е и майка на 14- годишния Иво-младши, син на покойния бос Иво Карамански. Красивата и амбициозна жена обича да експериментира и вечно да търси нови неща в живота си.

Предизвикателствата са огромната й страст. Нели беше сред най-адмирираните участници на танцувалното шоу „Дансинг старс”. Упоритата сладурана превърна интериорния дизайн, новата си страст от хоби в официална професия. „Много пъти ни разделяха със Санди, но напук на клюките ние все пак ще сключим брак”, категорична е хубавицата