Джена показа чисто и ранимо сърце зад черупката на желязна професионалистка

Джена си позволи да покаже един от редките моменти публична слабост. Причината е проста – колежката й Емилия сподели публично мнението за най-новия й проект.

Джена винаги е демонстрирала желязна дисциплина и премереност в интервютата, които дава. Рядко може да се види да губи самоконтрол, което би накарало външен човек да си помисли, че е студена.

Истината обаче е друга. Като музикантка, Джена е много деликатен и чувствителен човек. Това си пролича след като прочете какво е мнението на Емилия за най-новата й песен, научи kliuki.bg.

Любимата на Коко Динев похвали парчето по начин, по който само познавач би го направил. Джена, ужким я свързваха с бизнесмена, но между двете определено няма напрежение, което да потвърждава аферата.

[caption id="attachment_320424" align="aligncenter" width="300"]Джена се развълнува от Емилия Думите на Емилия развълнуваха до сълзи Джена. Певицата не вярва, че след интригите по техен адрес, такова достойнство е възможно[/caption]

Джена, без да иска разкри защо в гилдията харесват повече Емилия. Мнозина не отричат качествата на Анелия по отношение на работата й, но тази, която ценят и като човек е съперницата й.

Камелия преди година и нещо сподели открито в интервю: „Емилия я познавам добре като човек. Много е човечна и добър професионалист. Анелия имаше добра година“.

След последната изцепка на бившата госпожа Динева фенклуба на Емилия и без това се увеличи. Сега и Джена се включи в него.