Бомба: Тези снимки на Ани Цолова втрещиха мрежата!

Бомба: Тези снимки на Ани Цолова втрещиха мрежата!
4.3 (86.67%) 6 votes

Ани Цолова шокира всички с това, което направи!

Снимки на Ани Цолова се превърнаха в хит и буквално взривиха мрежата днес. Не, Ани Цолова не е спипана от папараци с любовник или на нудистки плаж, а като конкуренция на чалга певачките. Защото Ани Цолова реши да напомпа джуките си, та да не остане по-назад.

Не по-втрещени от гледката останали колегите на Ани Цолова в Нова телевизия, когато я видели да пристига на работа с видимо надути и издадени напред устни. Припомняме, че до днес Ани Цолова почти нямаше устни. Те бяха толкова тънки, че гримьорите изпадали в потрес какво да правят, за да личи поне гланца върху тях, научи Kliuki.bg.

Ани Цолова

Ани Цолова нямаше никакви устни

Явно Ани Цолова обаче е решила да се превърне в яка мацка, макар и не в първа младост. Като начало тя започна зверска диета и тежки тренировки във фитнес залата, за да отслабне. И наистина – отдавна вече от предишната пухкава водеща няма и следа, а Ани Цолова е тънка като вейка.

Но слабото тяло явно вече не е достатъчно за Ани Цолова, която комплексирана от тънките си и крайно незабележими устни, отиде да ги напомпа с хиалуронова киселина. Процедурата е бърза и изобщо не е болезнена, а цената й варира между 400-500 лева, в зависимост от количеството и качеството на разтвора.

Ани отново без устни

Ани отново без устни

Напомняме, че увеличаването на устните с хиалуронова киселина трае около година време, докато тя се разгради в организма. След това трябва да се постави нова инжекция.

Забележете я тук обаче - разликата е очевидна

Забележете я тук обаче – разликата е очевидна

Анка също се напомпа и използва да пъчи джуки

Анка също се напомпа и използва да пъчи джуки

„Ани Цолова изуми всички. Колегите гледаха като треснати, защото я познават като общо взето консервативна и сериозна жена. Тя самата неведнъж се е смяла на джуките на Мара Отварачката и подобни екземпляри, а ето, че сега отиде и се направи като тях. Дано само не се увлече и да реши да утроява устните си, защото тотално ще се окепази“, коментират служители на Нова телевизия.

Интересно какво ще бъде мнението на партньора на Ани Цолова – Виктор Николаев, когато я види?!

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Бомба: Тези снимки на Ани Цолова втрещиха мрежата!”

  1. Аленка

    юли 19. 2014

    Каквото и да направи със себе си няма да стане по- гледана по тв. или пък по-умна ще си остане същата селска пръчка с злобното излъчване и без грам възпитание

  2. Нешева

    авг. 12. 2014

    Ами то по това се познава злобния човек: по тънката горна устна.

Добавете коментар