Чудо: Драго Чая най-сетне разкри диетата, с която свали цели 25 килограма!

Чудо: Драго Чая най-сетне разкри диетата, с която свали цели 25 килограма!
4.8 (95%) 4 votes

Диетата на Драго Чая е истинско чудо – резултатът е за Гинес!

Драгомир Драганов или Драго Чая буквално започна да изчезва. Певецът и водещ се стопи дотам, че в един момент симпатизантите му сериозно се изплашиха за здравето му. Оказа се обаче, че Драго Чая е в по-добро здраве откогато и да било, а тайната на драстичното му отслабване е чудна диета.

Драго Чая реши да я сподели, за да успокои всичките си близки и познати, и да ги увери, че и те биха могли да постигнат същия перфектен резултат. „Свалих цели 25 килограма, които за моето предишно тегло са направо изумителни. С право мога да нарека тази диета – диета за Гинес, тъй като резултатът не е химера, той е пред очите ви. Благодарен съм всеки път, когато се погледна в огледалото“, разкрива Драго Чая.

Драго Чая

Нели Рангелова изглежда двойна пред Драго Чая

Истината е, че Драго Чая се подложил на тази диета, след като преди месеци шефката на БНТ му направила забележка, че изглежда твърде пълен пред камерите. Тогава, в името на професионалното си бъдеще и кариера, Драго Чая се взел в ръце и постигнал истинско чудо.

Няколко месеца подред вече Драго Чая се храни само и единствено със свежи салати, овкусени с ябълков оцет или лимон, както и качествен зехтин. Той напълно си е забранил дори капчица алкохол, сол, захар, пържени или тестени храни, а към храните от веригите за бързо хранене, гледа с нескрито отвращение.

„Като се каже думата салата и обикновено хората си представят глад. Няма такова нещо. На пазара има толкова свежи домати, чушки, краставици, рукола, айсберг, броколи, карфиол, зелен фасул, спанак и какво ли още не, с които може да се храним пълноценно, вкусно и най-вече полезно. Разбира се, към тях може да добавяме обезмаслено сирене, извара или кашкавал от соя. Може да хапваме и риба или парченце пиле на скара. Просто си забраняваме всички калорични продукти и готово“, уверява Драго Чая.

Той споделя и другото си откритие – топлата вода. Драго Чая пие топла вода веднага след ставането си от сън и продължава с нея през целия ден. Тя претъпява глада му и освен това чудесно почиствала организма от токсините и шлаките в него. За да доведе до приказния резултат, който той постигна – а именно 25 килограма по-малко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Чудо: Драго Чая най-сетне разкри диетата, с която свали цели 25 килограма!”

  1. Ваня Вълчева

    Ное. 10. 2014

    Неповторим е Драгомир Драганов във всяко отношение и най важното за мен много възпитан мъж. А каква е неговата полова ориентация, това не ме вълнува?

Добавете коментар