Твърде грубо: Маги Халваджиян разплака Наталия Симеонова!

Твърде грубо: Маги Халваджиян разплака Наталия Симеонова!
5 (100%) 4 votes

Маги Халваджиян си навлече омразата на Наталия Симеонова!

Продуцентът Маги Халваджиян започна все по-често да преминава законите на добрия тон и кавалерското отношение. Явно Маги Халваджиян се е взел за толкова велик, че си позволява да ръси обиди не само към непознати за него хора, но и за до вчера близки приятели.

Такъв е случаят с Наталия Симеонова, с която Маги Халваджиян дълги години беше като брат. Днес обаче той успя да я разплаче и да си спечели неприязънта й, при това съвсем заслужено.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян жестоко нарани Наталия, а уж бяха приятели…

Бившата водеща на „Море от любов“ и настоящо лице на „Предай нататък“ Наталия Симеонова може да е виновна за ред други неща, но не и за килограмите си. Феята на любовта наистина е с наднормено тегло, което обаче може би не се дължи на непрестанно плюскане, а на хормонални проблеми.

Точно с тази й болка се подигра пред всички Маги Халваджиян като едва ли не сравни Наталия Симеонова с хипопотам. Продуцентът реши да посвети на Наталия Симеонова един от последните си скечове, в който световният дизайнер Карл Лагерфелд предлага на Наталия Симеонова да я снима.

Щастлива и ухилена до уши, Наталия Симеонова го пита: „Ама как, за корица на списание ли?!“, при което получава подигравателен отговор: „Глупости! Как за корица, за гръб!“.

Когато това стигнало до ушите на Наталия Симеонова, тя не на шега се обидила на Маги Халваджиян. Дотолкова, че не издържала и се разплакала пред свои близки приятелки.

„Постъпката на Маги Халваджиян е непростима за уважаващ себе си мъж. Забрави ли колко години работеше с Наталия и разчиташе на нея във всяко отношение. Колко рейтинг му донесоха предаванията й, а сега я напада и плюе пред всички. Това не е действие на мъж, а на селски идиот“, коментират възмутени познати на Наталия Симеонова.

Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара по “Твърде грубо: Маги Халваджиян разплака Наталия Симеонова!”

 1. сиси

  юли 18. 2014

  Първо да види жена си че мяза на крокодил и да не се занимава с чуждите жени.Аман от мекотели като него.

 2. Име (задължително)

  юли 18. 2014

  А Кременчето с обратната захапка? Брей, къФ бил Маги джуджето, ццц

 3. Vesito Ivanova

  юли 18. 2014

  Наталия е много красива–тя е богиня;;;;;

 4. кети

  юли 18. 2014

  Какво си позволява тоя ! НАТАЛИЯ Е НАЙ-ПРЕКРАСНИЯТ ЧОВЕК, КОЙТО НЕ СЕ Е ОПИЯНИЛ ОТ СЛАВАТА! Тоя смотльо нека види себе си и грозноватата си и доста простовата женица

 5. Име (задължително)

  юли 19. 2014

  Цялото му семейство е много смотано и грозно. Самите те не знаят колко са бедни!

 6. Пепа Стоева

  юли 19. 2014

  Този много на сериозно се взе…

Добавете коментар