Явор Бахаров: Съсипан съм, Луиза, искам те…

Явор Бахаров: Съсипан съм, Луиза, искам те…
5 (100%) 6 votes

Явор Бахаров не иска да повярва, че Луиза Григорова вече не само не го обича, а дори не го помни!

Любовта може да бъде наистина изпепеляваща. Осъзна го Явор Бахаров, който от 2 години е с разбито сърце. Колежката му Луиза Григорова прекрати отношенията си с него, сякаш са били само забежка за нея. Всъщност обаче за Явор те бяха нещо много повече. Той беше и още е влюбен в актрисата, която явно повече никога няма да целуне. Актьорът дава всичко, което има, само и само да бъде отново с колежката си, но тя не му отвръща по никакъв начин.

„Съсипан съм, не очаквах да ме забрави така бързо. Все още я искам и не знам дали някога ще забравя какво се случи помежду ни. Искам нещо по-сериозно, но това в наши дни никак не се постига лесно.“ – е споделил Явор Бахаров пред приятели, научиха източници на Kliuki.bg.

Явор Бахаров пак пожела Луиза Григорова

Явор Бахаров пак пожела Луиза Григорова

Всъщност след това Явор изживя още една любов, за която твърдеше, че е единствената. Тя бе с Александра Тюркмен, но също не свърши добре, тъй като Бахаров отново се озова зарязан и с рабито сърце. Затова сега думите му идват малко изненадващо, че пак се е насочил към Луиза, но при него е така, винаги може да се очаква най-неочакваното.

Тя все още е в мислите на Явор Бахаров

Тя все още е в мислите на Явор Бахаров

И докато актьорът страда, Луиза Григорова се забавлява в компанията на различни младежи. Тя смени поне няколко свои възлюбени за времето, в което не е с Явор, а в момента се говори, че има нов любим. Нека припомним, че тя започна любовния си романс с Бахаров по време на снимките на хитовия „Стъклен дом„, където двамата играеха двойка. Очевидно обаче за Явор Бахаров нещата са стояли по-сериозно, отколкото за младата актриса.


 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар