Димитър Рачков и Мария Игнатова тотално си обърнаха гръб

Звездната двойка Димитър Рачков и Мария Игнатова пак се разделиха. Двойката не преживява обаче поредната драма, както им се иска на някои злобари, а просто няма време от ангажименти да бъде заедно.

[caption id="attachment_320482" align="alignright" width="300"]Димитър Рачков и Мария Игнатова трудно се виждат Димитър Рачков и Мария Игнатова трудно се виждат[/caption]

Красивата актриса и комикът така били затрупани с участия в различни предавания и в театъра, че вече трудно се засичали дори и в родния си дом. Култовият актьор наскоро завърши сезонът на „Като две капки вода”, а неговата любов, чаровната блондинка Мария Игнатова пък беше доскоро водеща в „Господари на ефира”, припомни Kluiki.bg.

Екранните лица и любимци на публиката обаче трудно успявали да се засекат в собствената си къща. Рачков и Мария не могат от доста време на една почивка да отидат заедно, ожалвали ги и колегите им от гилдията.

Миналият месец хубавицата реши да релаксира за няколко дни на морския бряг, като компания й правеше и нейното дете. Чаровната водеща изкара една приятна почивка, след която освежена се завърна в столицата. Мария Игнатова и Димитър Рачков непрекъснато са разделяни от жълтите издания. Двойката обаче вече шест години живее под един покрив и е по-щастлива от всякога.

Чаровната водеща на „Господари на ефира”, която има син от бизнесмена Янко Димитров е доволна все пак, ако двамата с Димитър Рачков успее да се засече и вечер, за да споделят как е преминал работния им ден.

Целият юли и август пък се очертава Мария да е далеч и от общото им жилище, тъй като тя ще тръгне заедно с екипа на „лов за таланти” из страната за новия сезон на култовото реалите „Х фактор”.

„Най-вероятно след моя воаяж отново ще плъзне мълвата, че с Рачков сме се парясали окончателно. Не, за да успокоя завистниците заедно, щастливи сме, влюбени сме и и се радваме един на друг. Разбира се, когато ни остане време”, усмихва се чаровницата.