Шакира с второ дете?

Шакира с второ дете?
5 (100%) 4 votes

Шакира и Пике са се насочили към ново бебе!

Шакира с второ дете – певицата и футболната звезда Жерар Пике може би ще имат второ бебенце. Само година и половина след раждането на първото им дете Милан, двойката очаква второ, това се коментира все по-усилено особено след края на световното по футбол, съобщава изданието „Всеки ден“.

Жерар Пике е футболист от националния отбор на бившия вече лидер на света Испания, както и на Барселона. Той е на 27 години, с цели десет по-малко от половинката си, въпреки че на Шакира трудно могат да й се дадат тези 37 години, припомня Клюки.бг.

Шакира и Пике очакват своето второ дете

Шакира и Пике очакват своето второ дете

Според приближени на двойката красивата латиноамериканка е дори в трети месец, но никой от двамата бъдещи родители не го е потвърдил. Може би обаче това изобщо не е изненадващо, защото самата чаровна Шакира каза скоро след раждането на сина си, че е много щастлива и би искала отново да роди, даже си мечтае за много голямо семейство, но я спира само това, че работата й е много натоварваща, иначе би забременяла отново. Дано това вече да е факт и тази красива двойка да си има още едно дете.

Това е една от най-привлекателните светски двойки, атрактивни, очарователни, с много фенове по света. Приказката на Жерар Пике и гласовитата Шакира продължава напук на различията им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Шакира с второ дете?”

  1. Радито

    юли 19. 2014

    О честито да е живо и здраво

  2. жужа

    юли 20. 2014

    живичко да й е

Добавете коментар