Недопустимо! Парис Хилтън /но за Румъния/ постъпи много грозно

Недопустимо! Парис Хилтън /но за Румъния/ постъпи много грозно
5 (100%) 4 votes

Румънската Парис Хилтън падна много ниско!

Знаменитост постъпи грозно! По-известна като румънския вариант на Парис Хилтън или Моника Колумбяну, 26-годишната девойка станала популярна първоначално след като едва на 18 години тя се омъжила за бизнесмен на над 50-годишна възраст. Разбира се, скоро след това се и развели, това се пише и от изданието Лайф.бг.

След скандалната раздяла репутацията на светската дама сериозно пострадала и тя решила да подобри имиджа си като се представи в по-социален аспект. Започнала да подпомага домове за сираци и да обикаля из страната, така се запознала с 3-годишното момченце Алекс и се сближили, последвали много снимки с детето. Скоро излязла и новината, че девойката ще осинови момчето и така тя го взела в луксозния си дом. Но само една нощ след като прекарала с детето, Моника Колумбяну го обявила за непосилно бреме, детето плачело цяла нощ и било неспокойно.

Недопустимо! Парис Хилтън, но за Румъния, осинови дете и след това още на другия ден го върна

Недопустимо! Парис Хилтън, но за Румъния, осинови дете и след това още на другия ден го върна

Това е недопустима, несериозна и силно необмислена постъпка с много сериозни последици за детето. Всяко дете е ангажимент и себеотдаване, а не бърза реклама и забавление. Ако холивудската знаменитост Анджелина Джоли успя да осинови три деца, това не значи, че всяка знаменитост с пари може да разиграва така обърканите дечица.

Грижата за дете, осиновяването, родителството са толкова отговорни, че изискват дълго обмисляне, а не моментна прищявка! Румънската Парис Хилтън определено не е преценила силите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Недопустимо! Парис Хилтън /но за Румъния/ постъпи много грозно”

  1. кети

    юли 19. 2014

    Добър човек не се става по поръчка! Тая румънска пачавра е решила да си вдигне рейтинга, но….като не ти идва от вътре.

Добавете коментар