Диляна Попова решила да си има бебе заради повече пари?

Скандално разкритие във в. "Ретро" изкарва Диляна Попова доста подла натура. Там се съобщава, че манекенката възнамерява да използва бебето си за бизнес цели. Както е известно, Диляна върти бутик за дрехи, но той не върви особено успешно в последно време. Затова актрисата от "Стъклен дом" решила да се насочи към бебешки дрешки, тъй като те вървят най-добре на пазара и това се знае отдавна. Тогава на Попова й хрумнало, че най-успешната реклама на детски дрехи може да направи тя самата, ако си има собствено бебе. Ето така се стигнало и до бременността на чаровницата, са последните слухове.

[caption id="attachment_320557" align="alignright" width="300"]Диляна Попова разширява своя бизнес чрез собственото си бебе Диляна Попова разширява своя бизнес чрез собственото си бебе[/caption]

Разбира се, всичко това е по непотвърдена информация и няма как да се знае точната истина, тъй като само Диляна Попова и любимият й Блатечки я знаят каква е. Всъщност има вероятност дори и Асен да не знае всичко, тъй като Диляна е тази, която му е предложила да станат родители съвместно. Актьорът се е съгласил, може би до голяма степен заслепен от външността, която Попова му предлага.

Факт е обаче, че съвсем скоро звездата от Love.net ще пусне своята бебешка колекция на пазара, а рекламно лице ще бъде самата тя, тъй като е в доста напреднал стадий нейната бременност. Всъщност Диляна Попова вече участва в една фотосесия за бременни, припомня Kliuki.bg, което още повече подклажда слуха, че тя иска бебе заради увеличаване на приходите си, отколкото заради самата себе си. Все пак ще поживеем и ще видим.