Чудо: Меденият месец на Новак Джокович и Йелена изуми всички! (СНИМКИ)

Чудо: Меденият месец на Новак Джокович и Йелена изуми всички! (СНИМКИ)
5 (100%) 3 votes

Меденият месец на големия Новак Джокович и Йелена втрещи света!

Тенисист номер едно в света Новак Джокович и бременната му съпруга Йелена заминаха на своя романтичен меден месец. Двамата се ожениха само преди седмица като сватбеното им тържество беше по-охранявано и от посещение на папата. Скъпата и разкошна сватба предполагаше, че Новак Джокович и Йелена ще заминат на меден месец в някое от най-екзотичните и скъпи места на света, но това не се случи.

Новак Джокович и Йелена

Новак Джокович и Йелена не крият любовта си от околните

Новак Джокович втрещи всички като избра меден месец за 600 евро и заведе съпругата си Йелена на сто километра от Солун, в гръцкия курорт Полихроно. Там Новак Джокович и Йелена са отседнали в красива и уютна вила, а повечето от времето си прекарват на плажа.

Макар да не пръскат луди пари, подобно на почти всички останали световни, а и родни двойки, Новак Джокович и Йелена очевидно се чувстват прекрасно и изобщо не се притесняват да показват чувствата си пред околните. Те вече няколко пъти бяха изловени в доста провокативни пози в морето, но това очевидно никак не ги смущаваше.

Новак Джокович и Йелена не излизат от морето

Новак Джокович и Йелена не излизат от морето

Разбира се, Новак Джокович и Йелена знаят къде е границата на приличието и я спазват. След като страстите съвсем се разгорещиха, двамата излязоха от водата и набързо се прибраха във вилата, в която са отседнали.

В един от романтичните ресторанти на Полихронос

В един от романтичните ресторанти на Полихронос

Новак Джокович и Йелена избрали тихия курорт Полихронос, защото в него няма нито една дискотека или шумен нощен клуб. А щастливата двойка точно това искала – единствено тишина и спокойствие, за да си почине необезпокоявана от никого.

Красота, романтика и спокойствие

Красота, романтика и спокойствие

За бременната Йелена това било особено важно и двамата със съпруга й се радвали на компанията само на други тихи семейни двойки. „Полихронос е предпочитан именно от влюбени или семейства, защото там наистина може да се уединиш с партньора си и да прекараш незабравими моменти“, обясняват туроператорите.

Красиви и много щастливи заедно

Красиви и много щастливи заедно

Вижте снимките на Новак Джокович и Йелена и сами се уверете колко щастливи изглеждат двамата заедно!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Чудо: Меденият месец на Новак Джокович и Йелена изуми всички! (СНИМКИ)”

  1. аз

    юли 20. 2014

    браво! Известни и скромни!

Добавете коментар