Ново: Тези снимки на Слави Трифонов и Мартина взривиха мрежата!

Ново: Тези снимки на Слави Трифонов и Мартина взривиха мрежата!
4.8 (96%) 5 votes

Тези снимки на Слави Трифонов и Мартина са доказателството за предстоящия им брак, коментират из столицата!

Тези снимки на Слави Трифонов и Мартина Огнянова буквално взривиха мрежата. Според източници от светските среди на София, именно те са доказателството, че Слави Трифонов и Мартина може би скоро ще оповестят голямата новина.

Слави Трифонов и Мартина

Слави Трифонов и Мартина може би скоро ще съобщят щастливата новина

Снимките са направени преди ден от случаен минувач, засякъл Слави Трифонов и Мартина Огнянова пред хотел „Кемпински“, съобщава агенция Пик. Шоуменът и балерината пристигнали в хотела привечер с ултра скъпия джип „Мерцедес“, който Слави Трифонов подари на Мартина преди около четири години, когато стартира връзката им.

Слави Трифонов и Мартина изглеждали по-влюбени от всякога и влезли в хотела, държейки се за ръце като омагьосани един от друг тийнейджъри. Двамата вечеряли в шикозния ресторант на хотела, след което обаче не си тръгнали за вкъщи, а наели един от най-луксозните Вип-апартаменти в „Кемпински“, разказва читателят.

Слави Трифонов и Мартина пред хотел "Кемпински"

Слави Трифонов и Мартина пред хотел „Кемпински“

Новината моментално обиколи страната, а от светския елит в столицата коментират, че това е живото доказателство, че Слави Трифонов и Мартина в скоро време ще съобщят голямата новина, че ще сключат брак.

Джипът, който Слави подари на Мартина

Джипът, който Слави подари на Мартина

Припомняме, че само преди няколко седмици, Слави Трифонов сам се издаде, че е предлагал брак на Мартина. Той се изпусна в „Шоуто на Слави“ и разкри тайната си, от която обаче се разбра, че тогава Мартина не е приела предложението му. Очевидно танцьорката още не е била сигурна във връзката им и е трябвало да размисли.

Мартина и Слави пристигат в хотела

Мартина и Слави пристигат в хотела

Днес обаче източниците предполагат, че Слави Трифонов и Мартина са провели важния разговор за втори път, като точно затова Дългия е завел любимата си в скъпия хотел. Именно там той й е предложил брак отново, по време на романтичната вечеря.

Предложи ли Слави Трифонов отново на Мартина?!

Предложи ли Слави Трифонов отново на Мартина?!

Очевидно този път нещата са потръгнали, което обяснява и факта, че Слави Трифонов и Мартина са пренощували в хотела, а не са се прибрали у дома, както правят почти винаги напоследък. Остава само да се въоръжим с търпение и да изчакаме момента, когато щастливата новина ще бъде официално оповестена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Ново: Тези снимки на Слави Трифонов и Мартина взривиха мрежата!”

  1. аз

    юли 20. 2014

    eeeee, голямо чудо! Нали се обичат!

  2. Име (задължително)

    юли 20. 2014

    E ve4e 6te ima svadba

Добавете коментар